Tilbehør til din Note10

Din Note10/Note10+ er allerede fantastisk som den er, men der er noget der kan gøre den endnu mere fantastisk, tilbehør. De lader dig lytte til musik og endda beskytte din telefon, mens du får den til at se stilfuld ud.

Glem ikke den vigtigste del af din nye telefon--S Pennen! Det er det der giver Note10/Note10+ en fordel over andre telefoner. Pennene findes i Aura White, Aura Black og Aura Blue. Farven på din S Pen afhænger af hvilken farve Note10/Note10+ du har. Og glem ikke, at denne nye S Pen har alle mulige nye funktioner og funktioner. Klik på S Pen for at se detaljerne.

Skærmbeskyttere er et must for at holde din telefon fri for pletter og fingeraftryk. De kan også forhindre, at snavs kommer ind i din telefon. Note10/Note10+ leveres faktisk med en skærmbeskytter, der allerede er påsat.

Bemærk: Brug kun Samsung-certificerede skærmbeskyttere.

Alle elsker at have et telefonetui, der matcher deres stil. Men vidste du, at nogle faktisk kan skinne - bogstaveligt talt? Samsung har LED-telefonetuier, hvor små LED-lys blinker, når du får et opkald, tekst eller notifikation. Der er to slags: LED-tegnebogsetui og LED-bagcover.

Som navnet antyder, har LED-tegnebogsetuier lommer til dig, hvor du kan opbevare kreditkort eller andre genstande. Når etuiets frontdæksel er lukket, vises LED-lys og symboler, når du får en notifikation. Du kan endda tilpasse dem baseret på, hvem der kontakter dig, eller hvilken slags notifikation du modtager.

På den anden side har LED-bagdækslet ikke en frontklap. Det ser ud som et almindeligt etui, men LED-lys vil blinke på etuiets bagcover, når du modtager opkald eller notifikationer. Når du lægger din Note10+ med forsiden nedad, vil LED-bagcoverets lys stige og falde i styrke som et lysshow.

Note10 LED etui viser tiden

Bemærk: NFC og Samsung Pay fungerer muligvis ikke, hvis LED'erne er i brug i etuierne.

Note10/Note10+ inkluderer AKG-øretelefoner, der har et USB-C-stik. Sæt det bare i USB-C-porten på din telefon - den samme, som din oplader sættes i. Du kan også bruge Bluetooth-hovedtelefoner til at lytte til alt uden ledninger.

Note10 AKG Høretelefoner

Bemærk: Brug kun Samsung-adaptere og tilbehør til din telefon.
Advarsel: Problemer med overophedning eller beskadigelse af hovedtelefonerne kan opstå, når en oplader og hovedtelefoner tilsluttes på samme tid ved hjælp af en dobbelt adapter.

Alle Note10+ -modeller har masser af lagerpladser til apps, spil, film og mere. Men hvis du har brug for endnu mere plads, er der flere muligheder tilgængelige. Note10+ kan bruge et microSD-kort til at få op til 1 TB ekstra lagerplads. Du kan også udvide din lagerplads ved hjælp af Cloud-tjenester til at tage backup på, eller gemme indhold og være i stand til at få adgang til det hvor som helst.

Udvidet Note10 lagring