Mød innovative nye funktioner i 2020-model

2020 Samsung smart TV kombinerer nye teknologier og design for at give seerne en innovativ oplevelse. Den nye funktion Digital Butler giver dig mulighed for på en smart måde at styre alle dine enheder og udstyr, og du kan opleve en bedre lyd medQ-Symphony ved at tilslutte en soundbar. Ydermere, takket være Infinity Design for let skrånende bagside af skærmen, giver flagskib-modellen Q900 og Q950 den bedste fordybelse.

Fordybende lydoplevelse med Q-Symphony

Indtil nu har det været sådan, at når man tænder for soundbaren slukkes tv'ets lydfunktion automatisk. Men Q-Symphony gør det muligt, at både TV og soundbar udsender lyd samtidigt. Som et resultat kan du opleve en bedre lyd end nogensinde før.

TV analyserer video- og lydsignaler og afgør, hvilke højttalere, der skal producere, og hvilke lyde med kunstig intelligensteknologi (AI) og samarbejde mellem højttalerne.

sammenligning af q symphony tændt og slukket

Bemærk:

• Kun tilgængelig fra Q80T TV-model (undtagen Q80 49”-model) og fra Q60T soundbar-model i 2020.
  • Kun tilgængelig til HDMI(ARC) eller Optical-forbindelsestype.
Sådan indstilles Q-Symphony

Sørg for, at soundbaren er tændt. Tilslut derefter til din soundbar i menuen Sound Output (lyd-output).
Når soundbaren er tilsluttet, udsendes lyden automatisk fra tv'et og soundbaren samtidigt.

Trin 1. Tryk på Hjem-knappen på din fjernbetjening til tv'et og vælg menuen Indstillinger.

soundbar kilde menu

Trin 2. Vælg menuen for lyd og derefter lyd-output.

valg af menu for lyd

Trin 3. Find og vælg den soundbar, som du ønsker at tilslutte til Q-Symphony (f.eks. TV + Soundbar [navn på enhed])

valg af soundbar-enhed

Bemærk: Skærmbilleder fra enheden og menuerne er blot et eksempel på engelsk, men det er tilgængeligt på dit lokale sprog.

Oplev 2020 med designet med skrånende bagside

Samsungs flagskibsmodel tilbyder ikke blot forbedret ydeevne, men også et særdeles imponerende design. Serien 8K Q900/950 er de første Samsung-tv'er med konceptet Infinity Design. En af de nye designfeatures er, at de det er designet så det skråner bagud med 3,5 grader, når det monteres ved hjælp af det medfølgende stativ. Derfor kan det levere den optimale synsvinkel for seeren, hvis den store skærm monteres i en rimeligt lav placering.

Bemærk: Skrånende design gælder kun for serien Q900/950 i 2020.

Designfeatures til maksimal koncentration

Det skrånende design blev anvendt ikke blot for at opnå den bedste opløsning, men også den store skærms optimale synsvinkel, og via denne var det muligt at maksimere koncentrationen af skærmen. Billedet vist herunder er af en enhed, der skråner bagud og viser, hvorfor det er lavet sådan. Seeres øjne er 90 grader i forhold til skærmen.

vinkel på bagudhældende skærm

Du må ikke gøre forsøg på at justere tv'ets hældning

Q900/950-serien er designet til at skråne let bagud, hvor det øverste af skærmen er længere tilbage end det nederste af den. Det er produktets koncept.
Graden af hældningen er også fast, den er kan ikke justeres.

Du må ikke prøve på at ændre denne eller forsøge på at nivellere med flade ting under tv'ets bund, da dette kan være farligt og bevirke, at tv'et bliver ustabilt og resulterer i, at det vælter.

bagudhældende skærm advarsel