Jääkaapin esittelytilan poistaminen käytöstä

Demotilaa (esittelytila tai myymälätila) käytetään yleensä tilanteissa, joissa jääkaappi on näytillä myymälässä. Näin asiakkaat voivat tutkia laitetta sisä- ja ulkopuolelta. Esittelytilassa jääkaapin valot ovat päällä ja vaikuttaa olevan toiminnassa. Jäähdytystoiminto ei kuitenkaan ole käytössä ja ohjauspaneeli käynnistyy, mutta ei toimi.

Jos jääkaappi ei kylmene tai jos näytössä on teksti ”O FF” tai ”oF oF”, tarkista, onko jääkaappi esittelytilassa. Jos haluat poistaa esittelytilan käytöstä, noudata seuraavia ohjeita.

OFF-teksti, kun esittelytila on käytössä

Yleiset jääkaappimallit (ei Family Hub)

Vaihe 1. Pidä painettuina painiketta 1 ja painiketta 2 samanaikaisesti, kunnes kuulet kilahduksen.

Kosketa kahta painiketta

Huomautus: Painikkeet 1 ja 2 – alla olevassa kuvassa numeroilla 1 ja 2 merkityt painikkeet.

Vaihe 2. Jos et saa poistettua esittelytilaa käytössä edeltävällä menetelmällä, pidä painettuina painiketta 1painiketta 2 ja painiketta 4 samanaikaisesti, kunnes kuulet kilahduksen.

Kosketa kolmea painiketta

Vaihe 3. Tarkista näytössä näkyvä lämpötila, kun olet poistanut esittelytilan käytöstä.

Huomautus: Näytön tiedot voivat vaihdella maan tai mallin mukaan, mutta painettavien painikkeiden sijainti on sama.

Family Hub -jääkaappi

Vaihe 1. Napauta Sovellukset, avaa Fridge Manager -sovellus ja valitse Fridge Settings. (jääkaapin asetukset).

Fridge Manager -sovellus

Vaihe 2. Poista toiminto käytöstä napauttamalla valitsinta kohdasta Cooling off ja valitse Proceed (jatka).

Esittelytilan (Cooling off) poistaminen käytöstä