Gear IconX

Tekniset Tiedot

Gear IconX (SM-R150)

Liitettävyys
  • USB-versio USB 2.0
  • Bluetooth-versio Bluetooth v4.1
  • Bluetooth-profiilit A2DP, AVRCP, HFP
  • PC-synkronointi Gear IconX PC Manager
Yleisiä tietoja
  • Väri Black, Blue, White
  • Compatible Specification of Smartphone Android 4.4 ↑, 1.5GB ↑
  • Package Contents Charging Case, Earbuds, Eartips(S, M, L), Quick Start Guide, USB Connector, USB Cable, Wingtips(S, M, L)
Muisti
  • Käytettävissä oleva muisti (Gt)* 3.5 GB
  • Number of Songs Up to 1000
Anturit
Accelerometer, HR Sensor
Fyysiset ominaisuudet
  • Earbud Dimension (HxWxD) 18.9 x 26.4 x 26.0 mm
  • Earbud Weight 6.3 g
  • Case Dimension (HxWxD) 30.3 x 92.0 x 35.3 mm
  • Case Weight 52 g
  • Kestävyys Splash Resistant (P2i Nano Coating)
Akku
  • Battery Capacity (Earbud) 47 mAh
  • Battery Capacity (Case) 315 mAh
  • Number of Charges Up to 2 Times
  • Standalone Music Play Up to 3.8 Hours
  • Standalone Music Play with Workout Up to 3.4 Hours
  • Audio Streaming (Bluetooth Connected) Up to 1.6 Hours
  • Audio Streaming (Bluetooth Connected) with Workout Up to 1.5 Hours
Ääni ja kuva
  • Äänen toistomuoto MP3, M4A, AAC, WAV, WMA (WMA v9)
  • Number of MIC (per Earbud) 2 EA
Palvelut ja sovellukset
  • Voice Guidance Chinese Cantonese, Chinese Mandarin, Dutch, English(US, UK), French, German, Italian, Japanese, Korean, Portuguese(Latin), Russian, Spanish(Latin, Spain), Turkish
  • Data Measured Calories Burned, Distance, Duration, Heart Rate, Speed

Hyödällisiä Linkkejä

Muut ohjelmistotyökalut ja palvelut

• Samsung Kies

Samsung Kies yhdistää matkapuhelimesi tietokoneeseen, joten eri laitteiden tietojen synkronointi.

• Samsung Dive

Samsung Dive -palvelun avulla VOIT etähallita puhelintasi, Jos se on kadonnut Tai varastettu.

• Samsung Members

Hanki live-tukea, vianmääritys ja vastauksia ja pidä Galaxy toiminnassa mahdollisimman hyvin

• Windows Phone 7

Smartphone, joka vaihtaa tietokoneen.

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Facebook Messenger

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Live Chat

Live chat on avoinna
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Tiedotus

Vallitsevan COVID-19-tilanteen vuoksi, joka tunnetaan myös nimellä Corona-virus, puhelinlinjallamme voi olla ajoittain pidempi jonotusaika kuin normaalisti.
Emme tällä hetkellä voi taata, että puhut suomalaisen asiakaspalvelijan kanssa, mutta pohjoismaiset kollegamme voivat auttaa sinua englanniksi.

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa ja toivomme ymmärrystäsi tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Soita

Yleinen Tuki

0306227515

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä.

Johtuen vallitsevasta tilanteesta Covid-19 eli koronaviruksen suhteen, haluamme muistuttaa asiakkaitamme joille on avattu tai ollaan mahdollisesti avaamassa huolto, että tarkkailette omaa terveydentilaanne teknikon käyntiä varten sekä käydessänne valtuutetussa huoltopisteessämme.
Lue lisää

Kampanjatuki

0306227512

Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.