Faktorer som påvirker batteriets levetid

Miljø

Batteriforbruket øker i områder med svake eller overlappende signaler eller med økt skjermlysstyrke i sterkt sollys eller andre lyskilder.

※ Galaxy-funksjonen for adaptiv lysstyrke optimaliserer skjermens synlighet i forhold til lysstyrken i omgivelsene.

Bruksmønster

Galaxys AMOLED skjerm har et høyt kontrastforhold som vil øke batteriforbruket.
Økt skjermlysstyrke, lengre intervaller før tidsavbrudd på skjermen, apper med høy ytelse, strømming av høyoppløselig innhold og lokasjonstjenester eller andre tillatte tjenester vil også øke batteriforbruket.

Råd for økt batterilevetid

Utforsk forskjellige metoder for å utvide batterilevetiden!

※ Rådene for økt batterilevetid gjelder Android T OS (versjon 13)
※ Utseendet og overskriftene i de spesifikke innstillingsmenyene kan variere i forhold til hvilken Android-versjon som er tilgjengelig.

Slik optimaliserer du batterilevetiden i 'Innstillinger'

Kontroller appen(e) med høy batteribruk

※ Tilgjengeligheten av denne funksjonen kan variere avhengig av appen.

Plasser sjeldent brukte apper i dvalemodus eller dyp dvalemodus

※ Tilgjengeligheten av denne funksjonen kan variere avhengig av appen.

Hold sjeldent brukte apper i dvalemodus eller dyp dvalemodus

Sjekk hva som påvirker batterilevetiden i Apphistorikk

※ Apper med problemer kan påvirke batterilevetiden.
Oppdater dem til de siste versjonene. Det anbefales å plassere ubrukte apper i dvalemodus, i dyp dvalemodus eller å avinstallere dem.

For å forhindre at visse apper går i dvalemodus, følger du instruksjonene nedenfor

※ Apper som er lagt til i 'Aldri autodvalemodus for apper' går ikke automatisk i dvale/dyp søvn og kan forårsake ekstra batteribruk i bakgrunnen.

Aktivere strømsparingsmodus på Galaxy-smarttelefonen

Når batteriet er lavt, aktiverer du 'Strømsparing' for å forlenge batterilevetiden.

Når 'Strømsparing' er aktivert, vil bakgrunnsapper være begrenset fra Wi-Fi og mobildata, og tungt batterikrevende funksjoner som f.eks.
Always On Display vil bli deaktivert for å forlenge batterilevetiden.

Du kan velge og justere CPU-hastighet, lysstyrkenivå og Always On Display etter din preferanse.

※ Når 'Strømmodus' er aktivert, vil begrensninger for bakgrunnsdata gjelde for alle apper, og lokasjonstjenester kan også være begrenset.

Aktivere strømsparingsmodus på Galaxy-klokken (fra telefonvisning)

Forleng Galaxy-klokkens batteriladetid ved å aktivere strømsparingsmodus.

Aktivere strømsparingsmodus:
(fra klokkevisning)

Forleng Galaxy-klokkens batteriladetid ved å aktivere strømsparingsmodus.

Rydd opp ubrukte apper og funksjoner

Sjekk ubrukte apper i 'Batteribruk'.

Deaktiver automatisk synkronisering for apper som ikke krever synkronisering.

Slå på Bluetooth bare når du har tenkt å bruke funksjonen.

Trykk på Bluetooth-ikonet i hurtigpanelet for å slå funksjonen på eller av.

Endre skjerminnstillinger

Slå av displayet ved å trykke på strømknappen når enheten ikke er i bruk.
Still inn 'Tidsavbrudd display' til et kort intervall. Reduser lysstyrken.
Jo lysere skjerm, desto høyere kontrastforhold, noe som fører til høyere batteriforbruk.
Forleng batteriets levetid ved å bruke et bakgrunnsbilde eller tema i en mørk tone.