Sjekk først telefonens batteriinnstillinger

Velg batteriikon i enhetspleie. Velg batteriikon i enhetspleie.

1.

Gå til 'Enhetsvedlikehold' i 'Innstillinger' og trykk på 'Batteri'.

Velg Vis mer i batterimenyen Velg Vis mer i batterimenyen

2.

Trykk på 'Ladeinnstillinger'.

Vis ladetype i batteriinnstillinger. Vis ladetype i batteriinnstillinger.

3.

Du kan bekrefte ladeinnstillinger, som for eksempel 'Hurtiglading' og 'Trådløs hurtiglading'.

※ 'Hurtiglading', 'Superrask lading' og 'Trådløs hurtiglading' skal kreve en lader, kabel og tilbehør som støtter den funksjonen.
※ Trådløs lading støttes bare av enkelte Galaxy modeller og trådløse ladebrett selges separat.
※ I noen Galaxy-modeller, støttes 'Trådløs hurtiglading', som er raskere enn 'Trådløs lading'.
※ Ladealternativer kan variere avhengig av Galaxy modell.

Har du problemer med å lade?
Prøv dette!

• Ta en pause og la smarttelefonen hvile mens du lader.

Hvis du surfer på nettet, ser på video og spiller spill mens telefonen lader, vil det føre til langsom lading på grunn av forebygging av overoppheting.

Spesielt hvis flere apper kjører samtidig eller hvis du kjører apper som krever en tilkobling til et nettverk eller andre enheter, kan batteriforbruket være høyere enn ladehastigheten.
  • Hvis hurtiglading ikke fungerer, kan du sjekke innstillingene for å se om hurtigladealternativet er aktivert.

01. Gå til 'Batteri og enhetsvedlikehold' i 'Innstillinger' og trykk på 'Batteri'.
    02. Trykk på 'Flere batteriinnstillinger'.
    03. Sjekk statusen til 'Hurtiglading', 'Superrask lading' og 'Trådløs hurtiglading' under Lading-kategorien nederst.

Du kan ikke hurtiglade telefonen med en vanlig lader.
    Hvis rask trådløs lading ikke fungerer, må du sjekke innstillingene dine som vist ovenfor og sørge for at du bruker en hurtiglader.
  • Hvis temperaturen på enheten din eller i miljøet er for høy eller for lav, kan enhetens beskyttelse redusere ladehastigheten.

For stabil og rask lading anbefaler vi lading i romtemperatur.
  • Hvis du lader med en USB-kabel koblet til en datamaskin, vil spenningen være lavere enn i en original Samsung-lader, noe som fører til langsom lading.

For å oppnå best resultater anbefaler vi å bruke en original Samsung-lader.
  • - Hvis det er fremmedlegemer som sitter fast i USB-porten eller kabelen, kan enhetens sikkerhetsmekanismer stanse ladingen for å beskytte telefonen.
    Fjern fremmedlegemer med en myk børste og prøv å lade på nytt. Hvis det er fremmedlegemer mellom enheten og laderen ved trådløs lading, kan hastigheten på ladingen bli redusert. Fjern fremmedlegemene og prøv å lade på nytt.

- Hvis det oppdages fuktighet inni USB-porten eller kabelen, vil enhetens sikkerhetsmekanismer varsle deg om at fuktighet er oppdaget og at ladingen vil stanses.
    Prøv på nytt etter at fuktigheten er fjernet.

※ Hvis det oppdages fuktighet (vanndråpeikon), må du koble laderen fra enheten. Lading med fuktighet kan føre til korrosjon i USB-porten og skade enheten.
    Hvis USB-porten korroderer, må du kontakte nærmeste servicesenter for reparasjon av enheten.
  • Ladingen kan gå sakte hvis kabelen ikke er riktig tilkoblet enheten eller laderen, hvis tilkoblingspinnen er endre på grunn av bruk over lang tid, eller hvis overflaten er korrodert på grunn av fremmedlegemer.

Hvis lading fortsetter i denne tilstanden, kan enheten bli skadet eller overopphetet. Vi anbefaler at du går til ditt lokale Samsung-kundestøttesenter for å få råd.
  • Sluttet den å lade?

Både enheten og laderen kan oppleve temperaturøkning under lading. Dette er helt normalt. Hvis temperaturen går over eller under et visst nivå, kan lading stenges av for å beskytte enheten.
  • Enheten kan overopphetes hvis du begynte å lade uten å lukke enkelte apper.

Hvis du tror enheten er overopphetet, lukker du alle apper som kjører og kobler fra laderen. Fortsett ladingen når enheten har blitt avkjølt.
  • Hvis USB-kabelen eller enhetens USB-port er skadet, kan den overopphetes.

Skift den ut med en ny, original kabel eller kontakt et servicesenter for å få den reparert.
  • - Sjekk for fremmedlegemer av metall eller magnetiske gjenstander som befinner seg mellom enheten og laderen, fjern gjenstanden og skill enheten fra laderen.
    Fortsett ladingen når enheten har blitt avkjølt.

- Hvis enheten lades med etuiet på, kan den overopphetes på grunn av trang plass. Fortsett ladingen etter at etuiet er fjernet.
  • Hvis det lades i et varmt miljø, som i en bil på en varm sommerdag, kan ladingen stoppe for å beskytte enheten.
    Prøv å lade i et kjøligere miljø.