*Simulirana slika. Raspoloživost boja i modela može varirati u zavisnosti od države i pružaoca usluge.

Fenomenalan osećaj za sve.

360°

Izložbeni prostor
Galaxy A serije

Pogledaj malo bolje, iz svih uglova.

Pogledaj u 360°
Četiri Galaxy A52 telefona u beloj, crnoj, ljubičastoj i plavoj boji poređani su kao lepeza sa vidljivom zadnjom stranom.

Pronađi Galaxy A
koji ti odgovara

Pet Galaxy A telefona. Galaxy A72 zadivljujuće bele boje i Galaxy A52 5G zadivljujuće ljubičaste boje vide se sa zadnje strane i prikazuju minimalno kućište kamere. Galaxy A32 zadivljujuće crne boje prikazan je sa prednje strane sa grafičkom pozadinom na ekranu. Još dva telefona Galaxy A32 zadivljujuće plave i zadivljujuće crne boje vide se sa zadnje strane i prikazuju glatke ivice telefona. Pet Galaxy A telefona. Galaxy A72 zadivljujuće bele boje i Galaxy A52 5G zadivljujuće ljubičaste boje vide se sa zadnje strane i prikazuju minimalno kućište kamere. Galaxy A32 zadivljujuće crne boje prikazan je sa prednje strane sa grafičkom pozadinom na ekranu. Još dva telefona Galaxy A32 zadivljujuće plave i zadivljujuće crne boje vide se sa zadnje strane i prikazuju glatke ivice telefona. Pet Galaxy A telefona. Galaxy A72 zadivljujuće bele boje i Galaxy A52 5G zadivljujuće ljubičaste boje vide se sa zadnje strane i prikazuju minimalno kućište kamere. Galaxy A32 zadivljujuće crne boje prikazan je sa prednje strane sa grafičkom pozadinom na ekranu. Još dva telefona Galaxy A32 zadivljujuće plave i zadivljujuće crne boje vide se sa zadnje strane i prikazuju glatke ivice telefona.

*Dvodnevna baterija: Procena na osnovu upotrebe prosečnog/tipičnog korisnika. Nezavisnu procenu sprovela kompanija Strategy Analytics od 20.1.2021. do 31.1.2021. u UK na probnim verzijama SM-A725, SM-A525, SM-A526, SM-A325, SM-A326 sa podrazumevanim podešavanjima i pri korišćenju LTE i 5G Sub6 mreža (NIJE testirano u okviru 5G mmWave mreže). Stvarno trajanje baterije zavisi od mrežnog okruženja, korišćenih funkcija i aplikacija, učestalosti poziva i poruka, broja punjenja i mnogih drugih faktora.
*OIS: optička stabilizacija slike.

Želiš da pogledaš još Galaxy A modela? Pogledaj ih ovde.

Brzi pregled novih fenomenalnih karakteristika

*Slike su simulirane za potrebe ilustrovanja.
*Dostupnost boja i modela zavisi od zemlje ili provajdera.
*MicroSD kartica se prodaje odvojeno.
*Modeli Galaxy A52, A52 5G i A72 su klase IP67. Prema ispitnim uslovima za potapanje do 30 minuta u slatku vodu dubine do 1 metar. Ne preporučuje se dodir sa vodom na plaži, vodom u bazenu i sapunicom. Ako se na telefon prospe tečnost koja sadrži šećer, isprati uređaj čistom stajaćom vodom i pritom pritiskati tastere. Bezbedna je samo voda pod niskim pritiskom. Voda pod visokim pritiskom, npr. iz slavine ili tuša, može oštetiti uređaj.
*Funkcija Superglatko dostupna je samo kod modela Galaxy A52 5G.
*Funkcija Prirodno glatko dostupna je samo kod modela Galaxy A32, A52 i A72.
*Super AMOLED Infinity-O displej dostupan je samo kod modela Galaxy A52, A52 5G i A72.
*Dostupnost funkcije Knox zavisi od modela.
*Procena na osnovu upotrebe prosečnog/tipičnog korisnika. Nezavisnu procenu sprovela kompanija Strategy Analytics od 20.1.2021. do 31.1.2021. u Velikoj Britaniji na probnim verzijama SM-A725, SM-A525, SM-A526, SM-A325, SM-A326 sa podrazumevanim podešavanjima i pri korišćenju LTE i 5G Sub6 mreža (NIJE testirano u okviru 5G mmWave mreže). Stvarno trajanje baterije zavisi od mrežnog okruženja, korišćenih funkcija i aplikacija, učestalosti poziva i poruka, broja punjenja i mnogih drugih faktora.
*OIS: optička stabilizacija slike.
*OIS kamera od 64 MP dostupna je samo kod modela Galaxy A52, A52 5G i A72.

Uporedi

Selektuj uređaje da vidiš razliku između pojedinih Galaxy uređaja.

Model

Još više fenomenalnih trenutaka zajedno.

Iskoristi maksimalno svoj Galaxy A uređaj koristeći Galaxy Buds slušalice i Galaxy Watch sat.

Pogled odozgo na Galaxy Watch Active2 u zlatno-roze boji sa ljubičastom trakom, Galaxy Buds Pro u fantomski ljubičastoj i Galaxy A72 u ljubičastoj boji. Pogled odozgo na Galaxy Watch Active2 u zlatno-roze boji sa ljubičastom trakom, Galaxy Buds Pro u fantomski ljubičastoj i Galaxy A72 u ljubičastoj boji.

Pronađi lako svoj Galaxy uz SmartThings Find

Pronađi lako svoj Galaxy uz SmartThings Find

Slušalice skrivene iza jastuka na kauču, sa grafičkim interfejsom aplikacije SmartThings Find koja pokazuje svoju lokaciju. Slušalice skrivene iza jastuka na kauču, sa grafičkim interfejsom aplikacije SmartThings Find koja pokazuje svoju lokaciju.

*Za prijem pametnih notifikacija svi uređaji moraju biti registrovani u SmartThings aplikaciji. Potrebno je imati Samsung korisnički nalog, biti povezan preko Wi-Fi mreže ili mrežnog prenosa podataka i konfigurisati postavke u aplikaciji SmartThings Find.