Welcome to the
!
Please enjoy our special offers for you

Dizajn

Galaxy Note10 plus telefon u krupnom kadru prikazan sa strane na kojoj nema dugmadi da bi se istakao tanak dizajn

Oblik, dodir i gestovi zajedno kreiraju potpuno novo iskustvo

STIL

Dizajniran da bude isto toliko lep koliko je i snažan

Snaga sada dolazi u dve veličine

Lagano kućište sa ergonomskim dizajnom za udobno držanje u ruci postavlja novi standard u dizajnu mobilnih telefona.

Ruke koje drže telefone Galaxy Note10 plus i Galaxy Note10 na čijim ekranima je prikazana apstraktna pozadina. Pored telefona Galaxy Note10 plus piše Infinity-O Display veličine 6,8 inča, 498 PPI, težine 196 grama. Pored telefona Galaxy Note10 piše Infinity-O Display veličine 6,3 inča, 401 PPI, težine 168 grama

Boje inspirisane svetlom

Izaberi jednu od mnoštva smelih i živopisnih nijansi. Napravljen od izdržljivog Gorilla Glass 6, polirani stakleni materijal reflektuje svetlost tako da kreira prvoklasnu futurističku auru.

Korisnički interfejs One UI ti pomaže da se usredsrediš na ono što ti je važno

Korišćenje telefona Note10 i Note10+ je kao ustaljena navika. Naše intuitivne, sofisticirane interakcije sa One UI interfejsom su osmišljene da ti pruže jednostavno Galaxy iskustvo.

Kako koristiti One UI
Galaxy Note10 plus telefon prikazan sa prednje strane na čijem se ekranu vidi korisnički interfejs aplikacije Poruke. Prelazi na drugi prozor koji prikazuje prepisku putem tekstualnih poruka sa porukom od Sare Smit u kojoj piše „Da li se penješ sada?” I poslata poruka sa odgovorom „Vidi kakav je divan pogled pri ovoj šetnji”. Ispod se u prozoru za slanje poruke nalazi fotografija osobe koja se šeta i vidi se Galerija iz koje se vrši izbor slika
Žena glada dole na Galaxy Note10 plus telefon u njenim rukama na kojem su prikazana tri One UI obaveštenja. Prvo obaveštenje glasi Brzi kontakt (Quick contact): Pozovi Kejti. Sledeće obaveštenje glasi Alarm za buđenje: 6.00 h, kasting poziv počinje u 7.30 h. Poslednje obaveštenje glasi 20 min, predstojeći događaj: sastank u vezi s izborom lokacije za snimanje, velika konferencijska sala

Displej

Filmski ekran na tvom dlanu

Ultrazvučni skener otiska prsta za bezbednost kao u trezoru

Ultrazvučni skener otiska prsta je skriven unutar ekrana. On pulsira da bi detektovao 3D brazde i neravnine tvog otiska prsta za nevidljivu bezbednost.

Ruka koja drži Galaxy Note10 plus telefon sa ilustrovanom slikom osobe koja skače dok su preko prikazani Zaključavanje ekrana i grafički korisnički interfejs Ultrazvučnog skenera otiska prsta

Infinity-O displej kreira beskonačan prikaz

Prednja kamera je sićušna i diskretno postavljena tako da elemente koji ometaju prikaz svodi na minimum. Sa tankim ivicama ekrana, pružamo ti zaista veličanstven prikaz.

Naglasi ili zamaskiraj mali otvor za kameru. Naš izbor jedinstvenih pozadina posebno namenjenih za Note10 omogućava ti da najbolje iskoristiš svoj displej – čak i sa zaključanog ekrana.

Ruka koja drži Galaxy Note10 plus telefon sa uključenim ekranom, koji prikazuje beskonačni prikaz Infinity-O displeja

Dynamic AMOLED

Izrađen do najsitnijih detalja za sjajnu boju, nijansu i udobnost.

Bioskopsko iskustvo na mobilnom telefonu

Uživajte u bioskopskom iskustvu, kako na otvorenom pri jakoj dnevnoj svetlosti, tako i u mraku. HDR10+ je sertifikovan sa Dynamic Tone Mapping tehnologijom za prikazivanje nijansi i kontrasta baš onakvim kakvi bi trebali biti, tako da je gledanje HDR10+ sadržaja na YouTube-u živopisno i uzbudljivo.

Galaxy Note10 plus telefon podeljen na dva dela sa ženom koja se smeši sa ekrana. U pozadini jedne polovina je prikazano noćno nebo dok se u pozadini druge polovine nalazi dnevno nebo, čime se pokazuje da bioskopski HDR10 plus ekran prikazuje verne boje i danju i noću

Logo VDE Dynamic AMOLED ekran na telefonu Galaxy Note10 i Note10+ je dobio sertifikat od nemačke kompanije VDE za stopostotnu vidljivost boja u DCI-P3 opsegu boja, što znači da tvoje slike neće izgledati isprano i da ćeš dobiti neverovatno živopisne boje bez obzira na različite nivoe osvetljenosti. Ekran može da dostigne maksimalnu osvetljenost od 1200 cd/m2, poboljšavajući kontrast između tamnih i svetlih aspekata digitalnog sadržaja za sjajan kvalitet slike, sa odnosom kontrasta 2.000.000:1, koji će još više obogatiti tvoje mobilno iskustvo.

Ekran koji smanjuje naprezanje očiju bez žrtvovanja boja

Displej smanjuje naprezanje očiju i ometanje spavanja uklanjanjem štetne plave svetlosti na nivou piksela, a da pri tome ne narušava prikazivanje boja.

Žena drži svoj telefon u vodoravnom položaju u tamnom okruženju da pokaže da ekran telefona Galaxy Note10 i Note10 plus emituju manje plave svetlosti

Logo TUVRheinland *Globalno priznati institut za certifikaciju TUV Rheinland dodelio je ekranima modela Galaxy Note10 i Note10+ sertifikat "Prijatnost za oči" na osnovu njihove sposobnosti da drastično smanje štetne efekte plave svetlosti. Ovaj sertifikat može se naći na sajtu www.tuv.com pod brojem 1419071436.

Pakovanje

Sve što ti treba je u kutiji

Spreman za rad sa svom dodatnom opremom

Izvadi iz kutije sve što ti je potrebno da započneš svoje Galaxy Note10 i Note10+ iskustvo, kao što su na primer Type-C slušalice i rezervni vrhovi za S Pen olovku.

Na ravnu površinu položeno je nekoliko stavki koje su priložene u kutiji zajedno sa telefonom Galaxy Note10 i Note10 plus i S Pen olovkom, kao što je Data kabl, Putni adapter, Iglica za izbacivanje, Type-C slušalice marke AKG i vrhovi olovke

*Dostupnost stvarnih komponenata, uključujući futrolu, zaštitni film i USB konektor zavisi od kupljenog modela, kao i od zemlje ili regiona. Osim futrole, komponente bele boje su dostupne isključivo za uređaje bele boje, dok se uređaji u drugim bojama isporučuju sa komponentama u crnoj boji.

Otkrij

Galaxy Note10
Galaxy Note10+

Boje

Galaxy Note10
 • Aura sjajna
 • Aura crna
 • Aura pink
Galaxy Note10+
 • Aura sjajna
 • Aura crna
 • Aura bela

Veličina ekrana

Galaxy Note10 6.3”
Galaxy Note10+ 6.8”

Prednja kamera

Galaxy Note10 Selfi kamera
Galaxy Note10+
 • Selfi kamera

Zadnja kamera

Galaxy Note10
 • Telefoto kamera
 • Širokougaona kamera
 • Ultraširoka kamera
Galaxy Note10+
 • Telefoto kamera
 • Širokougaona kamera
 • Ultraširoka kamera
 • DepthVision kamera

Kapacitet baterije*

Galaxy Note10 3500 mAh (tipično)
Galaxy Note10+ 4300 mAh (tipično)

RAM

Galaxy Note10
 • 8 GB
Galaxy Note10+ 12 GB

Memorija

Galaxy Note10
 • 256 GB
Galaxy Note10+
 • 256 GB
 • 512 GB
 • Dostupnost modela i boja može zavisiti od države ili provajdera.
 • 3500 mAh i 4300 mAh (tipično) odnosi se na tipičnu vrednost kapaciteta baterije koja je testirana u nezavisnoj laboratoriji. Tipična vrednost je procenjena srednja vrednost, uzimajući u obzir odstupanje kapaciteta baterije među uzorcima baterija ispitanih prema standardu IEC 61960. Ocenjeni (minimalni) kapacitet iznosi 3400 mAh za Galaxy Note10 i 4170 mAh za Galaxy Note10+. Stvarno trajanje baterije zavisi od mrežnog okruženja, obrazaca upotrebe i drugih faktora.

Proširi da vidiš razlike između Galaxy Note10 modela.