ekoliko položenih Galaxy S10 plus telefona, gledani pod uglom. Svi su crni osim jednog u sredini, koji prikazuje postepeno prelamanje boja na ekranu, a Galaxy S10 plus i još dva telefona sa strane koji su postavljeni preko njega.

Već 10 godina smo prvi u kreiranju inovativnih mobilnih uređaja, pa tako sada donosimo i sljedeću generaciju - modele Galaxy S10e, S10 i S10+

Galaxy S10e, S10 i S10+. Stigla je sledeća Galaxy generacija.

Upoznaj Galaxy S10e, S10 i S10+

Galaxy S10 video TV reklama za pretprodaju

DIZAJN

Telefon koji ne samo da se ističe, već i izdvaja od drugih

Bez zastoja i ometanja. Precizni laserski rez, bezbjednost na ekranu i Dynamic AMOLED koji prija očima čine Infinity-O displej najinovativnijim Galaxy ekranom do sada.

Tri vodoravno položena telefona Galaxy S10+, iznad jednog koji je postavljen ispred, gledano pod blagim uglom sa strane na kojoj se nalazi dugme Bixby i dugme za jačinu zvuka. Na tri ekrana se vidi fotografija čamca u vodi sa dva skijaša na vodi slikana iz vazduha, i pokazuje mogućnost širenja Infinity-O displeja.

Jednostavno otključavanje jednim dodirom. Premjestili smo zaštitu sa zadnje strane telefona na prednju, utapajući ultrazvučni senzor otiska prsta direktno u ekran.

*Dostupno samo na uređajima S10 i S10+.

Vidi se prst kako dodiruje Infinity-O displej sa ljubičastim pulsiranjem koje emituje funkcija za ultrazvučni senzor otiska prsta

*Dostupno samo na uređajima S10 i S10+.

Novo ruho nove generacije

*Dostupnost modela i boja zavisi od države ili provajdera.

Galaxy S10 gledan sprijeda s apstraktnom koralnom i plavom grafikom u prelivajućim bojama na ekranu.

*Dostupnost modela i boja zavisi od države ili provajdera.

KAMERA

Nekoliko kamera će te pretvoriti u profesionalca

Uhvati širi svijet. Koristi ultraširoku kameru za nevjerovatne fotografije sa vidnim poljem od 123 stepena.

Fotografija slikana uređajem Galaxy S10+, na kojoj se vidi žena koja u sumrak stoji na obali ispred nekoliko drvenih stubova. Ultra širokougaona kamera pokazuje još širi kadar.

*Fotografija slikana uređajem Galaxy S10+ sa simuliranim prikazom radi ilustracije. Funkcija je dostupna i na modelima Galaxy S10 i S10e.

Inteligentna kamera ti pomaže da snimiš prelijepe fotografije tako što ti predlaže kompozicije slika i automatski optimizuje podešavanja kamere2

Fotografija slikana uređajem Galaxy S10 plus na kojoj se vidi sunce kako se pomalja iza planina, sa odrazom u vodi

*Fotografije snimljene uređajem Galaxy S10+ sa simuliranim prikazom radi ilustrovanja. Funkcija je dostupna i na modelima Galaxy S10 i S10e.

PERFORMANSE

Performanse višeg nivoa za generaciju koja ne može da čeka

Podijeli svoju moć. Funkcija Wireless PowerShare ti daje mogućnost da deliš napajanje s drugim uređajima.3 A brzo bežično punjenje 2.0 vraća tvoj telefon na 100% mnogo brže.4, 5

Galaxy S10+ gledan otpozadi, položen vodoravno pod uglom od 45°. Dok skroluješ, iznad prvog uređaja Galaxy S10 plus se pojavljuje još jedan i prikazuje se ikonica za punjenje i funkcija Wireless PowerShare. Daljim skrolovanjem dolazi se do Galaxy Watch Active koji se takođe puni zajedno sa uređajem Galaxy S10 plus.

Prenosi uživo i podijeli kud god te život povede. Inteligentni Wi-Fi postiže veće brzine uz Wi-Fi 6, povezujući se pouzdano i bezbjedno čak i na javne mreže.6 I neprimjetno prelazi na LTE koji podržava nevjerovatne brzine prenosa podataka do 2,0 Gb/s.7

Snimak iz vazduha koji prikazuje automobile koji prolaze i pješake kako hodaju trotoarom. Pojavljuju se krugovi i linije na vrhu koje se presjecaju i povezuju automobile i pješake i simbolizuju velike mogućnosti povezivanja uređaja Galaxy S10e, S10 i S10 plus preko Wi-Fi i LTE funkcija.

Potpuno nova pravila igre. Kreirali smo hardver i softver za gaming bez sjeckanja.

*Slika služi kao ilustracija.

Galaxy S10+ položen vodoravno, naslonjen pod blagim uglom na strani na kojoj je dugme Bixby i dugme za jačinu zvuka pri čemu se vidi unutrašnjost hardvera i djelovi uređaja Galaxy S10 plus koji su optimizovani za gaming.

*Slika služi kao ilustracija.

PAMETNA TEHNOLOGIJA

Telefon koji se prilagođava tebi, a ne ti njemu

Sa nama si uvijek korak ispred drugih. Inteligencija i napredni hardver prate kako ti koristiš telefon, prilagođavaju se da traju duže i rade efikasnije, pružajući vrhunske performanse tokom dana.

Izuzetno krupan kadar jedinice neuronske mreže, NPU, koja je ugrađena u AP uređaja Galaxy S10 plus.

Korisna AI ti olakšava svakodnevni život. Bixby navike na osnovu vremena ili lokacije sugerišu često korišćene aplikacije i zadatke kako bi razvile prirodno i pametno iskustvo - samo za tebe.

Simulirana slika interfejsa Bixby navika tokom vožnje. Aktivirane funkcije poručuju Bixby Voice uključi se, pusti Samsung muziku i rotiraj orijentaciju ekrana.

DODATNA OPREMA

Galaxy S10e, S10 i S10+ su tek početak

Fotografija uređaja Galaxy Watch Active i Galaxy S10 plus koji se pune istovremeno na Duo postolju za bežično punjenje, a na ekranima oba uređaja je prikazan interfejs za punjenje.

Poručite prije svih

Tokom promotivnog perioda od 21. februara 2019. zaključno sa 7. martom 2019.* poručite prije svih novi Samsung Galaxy S10 ili Samsung Galaxy S10+ i preuzmite nove Samsung Galaxy Buds bežične slušalice na prodajnom mjestu Samsung prodajnog partnera.

*ili do isteka zaliha Samsung Galaxy Buds bežičnih slušalica

Samsung Galaxy S10+

*ili do isteka zaliha Samsung Galaxy Buds bežičnih slušalica

Ako u promotivnom periodu od 21. februara 2019. zaključno sa 7. martom 2019.* poručite prije svih Samsung Galaxy S10 ili Samsung Galaxy S10+, dobićete nove Samsung Galaxy Buds bežične slušalice koje ćete moći preuzeti na prodajnom mjestu Samsung prodajnog partnera kod kojeg ste kupili Samsung Galaxy S10 ili Samsung Galaxy S10+.*ili do isteka zaliha Samsung Galaxy Buds bežičnih slušalica

Svi privatni i poslovni korisnici koji u promotivnom periodu od 21. februara zaključno  sa 7. martom 2019.* poruče prije svih Samsung Galaxy S10 ili Samsung Galaxy S10+ kod Samsung prodajnog partnera mogu dobiti nove Samsung Galaxy Buds bežične slušalice u skladu sa uslovima promocije Samsung prodajnog partnera. Preuzimanje novog Samsung Galaxy S10 ili Samsung Galaxy S10+ potrebno je izvršiti do 31. marta 2019. Prilikom preuzimanja Samsung Galaxy S10 ili Samsung Galaxy S10+ neophodno je ostaviti lične podatke (ime i prezime, adresu i kontakt telefon korisnika novog Samsung Galaxy S10 ili Samsung Galaxy S10+) radi kontaktiranja oko dogovora za preuzimanje Samsung Galaxy Buds bežičnih slušalica.Isporuka Samsung Galaxy S10 ili Samsung Galaxy S10+ uređaja počinje na dan 8. marta 2019. godine, a dan isporuke konkretnog uređaja pojedinom krajnjem korisniku zavisi od Samsung prodajnog partnera kod kog je uređaj kupljen.Isporuka Samsung Galaxy Buds bežičnih slušalica krajnjim korisnicima koji su kupili Samsung Galaxy S10 ili Samsung Galaxy S10+, krenuće u periodu od 15. aprila do najkasnije 30. aprila 2019. 

 

Uslovi promotivne akcije

 

*ili do isteka zaliha Samsung Galaxy Buds bežičnih slušalica

 

Novi Samsung Galaxy S10 ili Samsung Galaxy S10+ pronađite kod sljedećih Samsung prodajnih partnera