Hur du lägger till en familjemedlems telefon i SmartThings Find

En Familj använder SmartThings Find i sina telefoner.

Genom att bjuda in en annan medlem i SmartThings kan du dela platsinformation med den inbjudna medlemmen via SmartThings Find.

• Om du delar Galaxy SmartTag med en annan medlem kommer platsen för din Galaxy SmartTagatt spårasmed hjälp av platsdata från den delade medlemmen. Den andra medlemmen måste också aktivera platsdelning föratt funktionen ska fungera korrekt.
  • Se fliken Medlemmars enheter längst ned på SmartThings Find-skärmen för enheter som delas av andra medlemmar.

Bjud in en medlem

En medlems enheter väljs i SmartThings Find. En medlems enheter väljs i SmartThings Find.

Steg 1. SmartThings Find > Välj “Medlemmars enheter”

Bjud in en vald medlem i SmartThings Find. Bjud in en vald medlem i SmartThings Find.

Steg 2. Välj “Bjud in medlem”

Skärm för att bjuda in en medlem med “Skicka en inbjudan” eller “använd en QR kod”. Skärm för att bjuda in en medlem med “Skicka en inbjudan” eller “använd en QR kod”.

Steg 3. Bjud in en medlem med “Skickaen inbjudan” eller “använd en QR kod”