Hur du använder Diagnostics i Samsung Members-appen på din Galaxy-telefon

Samsung Members-appen erbjuder sina användare supporttjänst. En av de tjänsterna är diagnostisering av enhetsproblem. Där kan du ställa frågor och skicka in felrapporter. Du kan också dela information med andra Galaxy-användare eller läsa de senaste nyheterna och tipsen. Samsung Members-appen hjälper dig att lösa alla problem du kan stöta på när du använder din enhet.

Innan du börjar, se till att din mobilenhet och dess appar har de senaste uppdateringarna. För att uppdatera, följ dessa steg:

Steg 1. Gå till Inställningar> Programvaruuppdatering.

Steg 2. Tryck på Hämta och installera.

Steg 3. Följ anvisningarna på skärmen.

Hur du diagnostiserar din telefon med hjälp av Samsung Members-appen

Du kan utföra tester för att se till att telefonen fungerar som den ska med Diagnostics i Samsung Members-appen. Följ stegen nedan för att köra Diagnostics via Samsung Members-appen.

Plus ikon and och få hjälp på Samsung Members-appen. Plus ikon and och få hjälp på Samsung Members-appen.

Steg 1. Öppna Samsung Members-appen och tryck sedan Plus (+) ikonen för fler alternativ. Alternativt, tryck Få hjälp.

Diagnostics markerat. Diagnostics markerat.

Steg 2. Välj Diagnostics.

Start markerat. Start markerat.

Steg 3. Om du vill köra hela Diagnostic kontrollen, tryck på Start.

Kontrollskärm visas. Kontrollskärm visas.

Steg 4. Din Galaxy-telefon kommer att genomgå kontrollerna. Följ därefter instruktionerna på skärmen för att slutföra kontrollen.

Diagnostics meny visas. Diagnostics meny visas.

Steg 5. Om du föredrar att bara kontrollera en specifik inställning trycker du bara på den inställningen för att börja

Hur du skickar en felrapport

Med Samsung Members-appen kan du skicka en felrapport för att felsöka din telefon. Du kan skicka en rapport om diverse problem så som långsam enhet, överhettning, system/inställningar och mycket mer. Se stegen nedan om hur du skickar en felrapport.

Plus ikon vald. Plus ikon vald.

Steg 1. Öppna Samsung Members-appen och tryck sedan på Plus (+) ikonen för fler alternativ.

Felrapport markerad. Felrapport markerad.

Steg 2. Tryck Felrapport.

Felrapportskategorier visas. Felrapportskategorier visas.

Steg 3. Välj den kategori som bäst passar problemet du upplever med din enhet.

Felrapports kategorier visas. Felrapports kategorier visas.

Steg 4. Beskriv ditt problem och ange all nödvändig information, eller bifoga en video eller skärmbild för att göra det lättare att förstå. Tryck sedan på ikonen Skicka för att slutföra rapporten.

Obs: Enhetsbilderna och menyer kan variera, beroende på enhetsmodell och programvara.

Hur du använder Samsung Members-appen

Om du upplever svårigheter med din Samsung mobil, surfplatta, eller andra bärbara mobila apparater, kan du ställa din fråga på Samsung Members-appen. Läs mer om hur man skickar en felrapport.