Hur tar jag bort minneskortet från min Galaxy A8/A8+ 2018?

Innan du tar bort minneskortet, se till att du avmonterar det i systemet.
Från hemskärmen, tryck på Appar → 2. Inställningar → 3. tryck på “Enhetsunderhåll” →4. tryck på “Lagring” → 5. tryck på och “Lagringsinställningar”
→6. tryck på “SD kort” → 7. tryck på “Avmontera SD-kort”.

pic

pic

1. Tryck In SIM-kortsverktygets spets i hålet i SIM-kortsluckan.

2. Dra försiktigt ut SIM-kortsvaggan ur telefonen.

3. Ta bort SD-kortet.

4. Sätt tillbaka vaggan i telefonen.

Notera: Ta inte bort minneskort eller USB-minne när data överförs eller precis efter det att data överförts. Om du gör det finns risk för att data blir korrupt eller försvinner. Samsung är inte ansvarig för förlust av data som beror på felaktig användning av minnesenheter.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Vi har för närvarande högt tryck på vår Support. Vi besvarar ditt ärende såfort vi kan.

Ring

0771-726786* General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Det är för närvarande många som ringer till oss. Vi besvarar ditt samtal såfort vi kan.

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.