Hur installeras ett SIM-kort i Galaxy A8/A8+ 2018 (modell med ett SIM-kort?

Notera : Sätt in SIM-kortet som du har fått från din mobiltelefonoperatör. Var försiktig så att du inte tappar bort eller låter någon annan använda ditt SIM-kort. Samsung ansvarar inte för några skador eller problem om ditt SIM-kort försvinner eller blir stulet.

pic
pic2

1. Sätt i SIM-kortsverktyget i hålet på SIM-kortsluckan.
Notera : Verktyget måste stickas i rakt, annars kan skador uppkomma på din enhet.
2. Dra ut SIM-kortsvaggan försiktigt.
3. Placera SIM-kortet i vaggan med den guldfärgade chipytan neråt. Använd endast ett SIM-kort av storlekstypen nano.

pic

4. Tryck försiktigt in SIM-kortet i vaggan för att sätta det på sin plats.
Notera : Om kortet inte sitter ordentligt i vaggan riskerar SIM-kortet att ramla ur eller skadas.
5. Sätt försiktigt in tillbaka SIM-kortsvaggan med SIM-kortet på sin plats.
Notera :
• Om du sätter i SIM-kortsvaggan i telefonen när den är våt kan din enhet skadas. Se alltid till att bade telefon och vagga är torr.
• Se till att vaggan sluter tätt för att undvika risken att vatten tar sig in i enheten.

Skicka Epost till Oss

Vårt mål är att besvara ert mail inom 3 arbetsdagar