Hur tar jag bort mitt SIM-kort från min Galaxy A8/A8+ 2018?

1. Sätt i SIM-kortsverktyget i hålet på SIM-kortsluckan och tryck.
nyckel

Notera: Verktyget måste stickas i rakt, annars kan skador uppkomma på din enhet.

Du kommer att höra ett litet klick när luckan åker ut.

2. Dra försiktigt ut SIM-kortsvaggan ur telefonen.

nyckel2

3. Ta ur SIM-kortet.

4. Sätt in den nu tomma SIM-kortsvaggan i telefonen

• Om du sätter i SIM-kortsvaggan i telefonen när den är våt kan din enhet skadas. Se alltid till att både telefon och vagga är torra.

• Se till att vaggan sluter tätt för att undvika risken att vatten tar sig in i enheten.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Vi har för närvarande högt tryck på vår Support. Vi besvarar ditt ärende såfort vi kan.

Ring

0771-726786* General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Det är för närvarande många som ringer till oss. Vi besvarar ditt samtal såfort vi kan.

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.