Hur tar jag bort mitt SIM-kort från min Galaxy A8/A8+ 2018?

1. Sätt i SIM-kortsverktyget i hålet på SIM-kortsluckan och tryck.
nyckel

Notera: Verktyget måste stickas i rakt, annars kan skador uppkomma på din enhet.

Du kommer att höra ett litet klick när luckan åker ut.

2. Dra försiktigt ut SIM-kortsvaggan ur telefonen.

nyckel2

3. Ta ur SIM-kortet.

4. Sätt in den nu tomma SIM-kortsvaggan i telefonen

• Om du sätter i SIM-kortsvaggan i telefonen när den är våt kan din enhet skadas. Se alltid till att både telefon och vagga är torra.

• Se till att vaggan sluter tätt för att undvika risken att vatten tar sig in i enheten.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Vi finns här dygnet runt för dig och dina Samsungprodukter.

Ring

Generell Support

0771-72 67 86

Vi finns här dygnet runt för dig och dina Samsungprodukter.

För vitvaror hjälper våra experter dig
Måndag till Fredag | 08.00-18.00

Vänligen notera att i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en serviceförfrågan.

B2B support

0771-72 67 86

Besök supportsidorna för företag .
Måndag till fredag | 08:00 till 17:00
Lunchstängt | 12:00-13:00

Kampanjsupport

0771-40 30 20

Måndag till Fredag | 07.00-21.00
Lördag | 08:00-17.00
Söndag | 08:00-17.00

Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök Kampanjsidan .

Samsung Shop

Måndag till Fredag | 07.00-21.00
Lördag | 08:00-17.00
Söndag | 08:00-17.00