Varför visas meddelandet ”Some functions of this app may not be supported in Samsung DeX"?

Det här meddelandet visas när en app inte stöder Multi-Windows-funktionen.
Den informerar användaren i förväg om att appen kanske inte fungerar på rätt sätt. Om apputvecklaren introducerar stöd för multifönstervisning, fungerar den korrekt i Samsung DeX.
Vi kommunicerar internt med apputvecklarna för att säkerställa att fler appar kan optimeras för Samsung DeX så att de fungerar på tillfredsställande sätt.

※ Multi-Window: Den här funktionen stöds för att visa fler än två appar samtidigt på en enhet som kör Android version 7.0 Nougat eller senare. Genom att aktivera den här funktionen i en app kan användaren fritt ändra storlek på appen.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-19.00
Lördag | 10-15.00

Ring

0771-726786General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.

0771-403020Kampanjsupport

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök
Kampanjsidan .

B2B support