Vad är skillnaden mellan Samsung DeX-funktionen och redan befintliga funktioner?

Samsung DeX ger möjlighet att hantera smartphones på en större skärm genom att ansluta smartphonen till en extern
skärm och tangentbord/mus.
Konceptet är att leverera en ”datorliknande upplevelse” som ger känslan av att använda en dator, trots att det bara är en smartphone.

※ Meddelandet visas när Galaxy Note8 är ansluten med
HDMI-kabel och användaren kan välja mellan spegling eller DeX.

Skicka Epost till Oss

Vårt mål är att besvara ert mail inom 3 arbetsdagar