Samsung DeX och Note8 som ansluts med bildskärm ser skärm eller färgerna annorlunda ut

Om du bara ser en del av skärmen eller annorlunda färger på din TV eller bildskärm, gå till inställningarna på den aktuella skärmen och försök lösa problemet via inställningarna färg/upplösning eller skärmstorlek.
※ För närvarande har Samsung DeX inte någon funktion för att ändra upplösningen. Vi kommer att försöka lägga in denna funktion i framtiden.

1. Gå till menyn Settings via den anslutna TV:n eller bildskärmen.
2-1. Ändra skärmstorlek eller bildstorlek i Screen settings.
2-2. Ändra inmatningsmetoden från HDMI-läge (PC/AV) till PC i System settings.
※ Åtkomsten till och namnet på inställningsmenyn kan variera beroende på TV och bildskärm

Obs! Samsung DeX stöder officiellt full HD (16:9, HDMI-stödda) bildskärmar. Om din bildskärm endast stöder en upplösning under full HD eller är defekt kan Samsung DeX-skärmen bli suddig.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Vi har för närvarande högt tryck på vår Support. Vi besvarar ditt ärende såfort vi kan.

Ring

0771-726786* General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Det är för närvarande många som ringer till oss. Vi besvarar ditt samtal såfort vi kan.

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.