Samsung DeX och Note8 som ansluts med bildskärm ser skärm eller färgerna annorlunda ut

Om du bara ser en del av skärmen eller annorlunda färger på din TV eller bildskärm, gå till inställningarna på den aktuella skärmen och försök lösa problemet via inställningarna färg/upplösning eller skärmstorlek.
※ För närvarande har Samsung DeX inte någon funktion för att ändra upplösningen. Vi kommer att försöka lägga in denna funktion i framtiden.

1. Gå till menyn Settings via den anslutna TV:n eller bildskärmen.
2-1. Ändra skärmstorlek eller bildstorlek i Screen settings.
2-2. Ändra inmatningsmetoden från HDMI-läge (PC/AV) till PC i System settings.
※ Åtkomsten till och namnet på inställningsmenyn kan variera beroende på TV och bildskärm

Obs! Samsung DeX stöder officiellt full HD (16:9, HDMI-stödda) bildskärmar. Om din bildskärm endast stöder en upplösning under full HD eller är defekt kan Samsung DeX-skärmen bli suddig.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 07.00-21.00
Lördag | 08:00-17.00
Söndag | 08:00-17.00

Ring

0771-72 67 86General Support

Måndag till Fredag | 07.00-21.00
Lördag | 08:00-17.00
Söndag | 08:00-17.00

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.

0771-72 67 86B2B support

Besök supportsidorna för företag .
Måndag till fredag | 08:00 till 17:00

0771-40 30 20Kampanjsupport

Måndag till Fredag | 07.00-21.00
Lördag | 08:00-17.00
Söndag | 08:00-17.00

Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök Kampanjsidan .

0771-40 10 44Samsung Shop

Måndag till Fredag | 07.00-21.00
Lördag | 08:00-17.00
Söndag | 08:00-17.00