Zašto Samsung ne uključuje slušalice i utikač za punjač u kutiji?

Serija Galaxy S23

Samsung pametni telefoni dolaze s USB Type-C podatkovnim kabelom, ali ne dolaze sa slušalicama ili utikačem punjača u pakiranju jer želimo smanjiti utjecaj naših proizvoda na okoliš.

Sve više korisnika uređaja Galaxyja donosi održive izbore u svakodnevnom životu da bi promovirali bolje navike recikliranja. Kako bismo podržali našu Galaxy zajednicu na ovom putovanju, uklonili smo slušalice i utikače punjača iz pakiranja pametnih telefona Samsung Galaxy.

Samsung vjeruje da uklanjanje slušalica i utikača punjača iz pakiranja našeg uređaja može pomoći u rješavanju rastućeg problema vezanog za e-otpad i nepotrebnog udvostručavanja ovih predmeta.

Postojeći korisnici mobilnih telefona potiču se da nastave upotrebljavati svoje trenutačne slušalice i utikač punjača, dok će ih novi korisnici morati kupiti zasebno. Samsung punjači sada su dostupni po novim nižim cijenama. Saznajte više o kupnji punjača u trgovini Samsung. Također možete pronaći više informacija o kupnji slušalica u trgovini Samsung.

Imajte na umu: Za najbolju izvedbu i trajnost baterije važno je upotrebljavati visokoučinkovite punjače koji su također originalni Samsung proizvodi.

Vaš pametni telefon dolazi s USB Type-C podatkovnim kabelom

USB Type-C podatkovni kabel za spajanje pametnog telefona na utikač punjača uključen je u pakiranje.

USB-C je najčešća vrsta punjača za pametne telefone i druge mobilne uređaje koji omogućuje brzi prijenos podataka i protok energije te brže puni vaš telefon. USB-C kabel je također reverzibilan, može se priključiti na bilo koji način i upotrebljavati na Samsung Galaxy uređajima, tako da su novi modeli pametnih telefona još uvijek kompatibilni sa starijim punjačima.

Hoće li Samsung u budućnosti isključiti slušalice i utikač punjača iz pakiranja pametnih telefona?

Samsung radi na globalnoj tranziciji uklanjanja slušalica i utikača punjača sa svih Galaxy pametnih telefona. 

Kliknite gumb "POŠALJI" kako biste poslali svoju povratnu informacije. Zahvaljujemo na sudjelovanju.

Zahvaljujemo na povratnim informacijama