Osjećajte se kao da ste transportovani u koncertnu dvoranu

Kvalitet zvuka kao u kinu u Vašem domu

Dolby Atmos®

Dobijte vrhunski bioskopski doživljaj zvuka u svom domu uz Dolby Atmos®. Uvlači Vas u zvuk na novi prostorni način i otkriva svaki detalj s neuporedivom jasnoćom i dubinom.

Dinamičan zvuk koji prati akciju iz svih uglova

Object Tracking Sound Pro (OTS Pro)

Zatvorite oči i pratite kako se zvuk kreće po ekranu pomoću OTS Pro tehnologije. Zvuk se kreće u pravcu akcije pa tako možete dublje uroniti u svaki detalj zvuka - iz svih uglova televizora.

TV i soundbar u savršenoj sinergiji

Q-Simfonija

Pretvorite svoj dom u veličanstvenu koncertnu dvoranu uz zvuk orkestriran do savršenstva. Q-simfonija sinhronizuje zvučnike na Vašem Neo QLED sa Soundbar zvučnikom kako bi istovremeno radili i pružili bolji efekat surround zvuka bez isključivanja zvučnika TV-a.

*Q-Simfonija je dostupna samo sa kompatibilnim soundbarom. Provjerite kompatibilnost Q-Simfonije na specifikacijama soundbara.

Automatski optimiziran zvuk koji se uklapa u Vaš prostor

SpaceFit zvuk

Bez obzira gdje se nalazili i kako postavite svoj TV uređaj sada možete uživati u savršenom zvuku. SpaceFit tehnologija zvuka analizira okruženje u prostoriji, a onda automatski kalibrira zvuk TV uređaja na njegova optimalna podešavanja. Jednostavno uključite TV uređaj i dopustite SpaceFit zvuku da se pobrine za ostalo.

*Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. Izgled i specifikacije dizajna koji ne utječu na performanse proizvoda podložni su promjenama bez prethodnog obavještenja.

*Molimo da za svaki model pogledate stranicu sa detaljima o proizvodu.