Kvalitet slike kao u kinu iz udobnosti Vašeg doma

Ultrafini kontrast koji otkriva svaki skriveni detalj

Kvantna Matrix Pro tehnologija

Kvantna Matrix Pro tehnologija pruža masivno smanjenje efekta sjenčenja pomoću inovativno sićušnih Kvantnih Mini LED dioda koje precizno kontrolišu svjetlost kako bi pojačale performanse duboke crne boje.

Izuzetna 8k slika koju pokreće AI

Neural Kvantni procesor 8K

Gledajte sav svoj omiljeni sadržaj u kristalno jasnom 8K kvalitetu koji generiše 20 neuronskih mreža. Tehnologija AI Upscaling Neural kvantnog procesora 8K dodaje ogromnu dubinu i oštrinu Vašem sadržaju.

*Doživljaj gledanja može varirati ovisno o tipu sadržaja i formata. Moguće je da se upscaling tehnologija neće primjenjivati na PC povezivanje i Režim igranja igrica.

Bez obzira na svjetlost nijedan detalj nije propušten

Kvantni HDR 64x

Otkrijte izuzetan nivo detalja u svom omiljenom filmu. Kvantna HDR 64x tehnologija bilježi i najsuptilnije detalje u svijetlim i tamnim područjima kako bi se pokazao pravi HDR 10+ kvalitet slike baš onako kako je režiser zamislio.

*Raspon kvantne HDR osvijetljenosti se zasniva na internim testnim standardima i podložan je promjeni na osnovu okruženja gledanja ili specifikacija.

Milijarde tonova precizne boje

100% volumena boja sa Kvantnim tačkama

Cijenite svaku lijepu nijansu boje u prirodi. Nano Kvantne tačkice koje Vam omogućuju da vidite 100% volumena boje u svemu što gledate da ne propustite nikakvo osvjetljenje i preciznost boje čak i kod najsvjetlijih scena.

*100% volumen boje izmjeren u režimu gledanja filmova i DCI-P3 prostoru boja koje certificira VDE.

*Maksimalna osvijetljenost može varirati ovisno o TV modelu i veličini.

*Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. Izgled i specifikacije dizajna koji ne utječu na performanse proizvoda podložni su promjenama bez prethodnog obavještenja.

*Molimo da za svaki model pogledate stranicu sa detaljima o proizvodu.