Dodajte još inovacija kako bi upotpunili TV iskustvo

SolarCell daljinski je na malom stolu pored saksije za cvijeće. Neo QLED montiran na stalku. SolarCell daljinski je na malom stolu pored saksije za cvijeće. Neo QLED montiran na stalku.

Sve u jednom održivi daljinski upravljač

Daljinski upravljač sa solarnim ćelijama

Recite zbogom baterijama za jednokratnu upotrebu pomoću ekološki prihvatljivog SolarCell daljinskog upravljača koji se može puniti sunčevom svjetlošću kao i unutrašnjim svjetlom iz prostorije. Jedan daljinski upravljač je sve što Vam treba da kontrolišete sve Vaše kompatibilne uređaje i sadržaj.

*Kako biste napunili daljinski upravljač solarnom energijom, postavite daljinski upravljač televizora prema dolje tako da solarni panel bude okrenut prema gore.

Prvo, SolarCell daljinski upravljač je na stolu u svijetloj prostoriji sa Neo QLED. Drugo, prikazan je krupni plan SolarCell daljinskog upravljača sa ikonicom potpuno upaljene baterije. Prvo, SolarCell daljinski upravljač je na stolu u svijetloj prostoriji sa Neo QLED. Drugo, prikazan je krupni plan SolarCell daljinskog upravljača sa ikonicom potpuno upaljene baterije.

Zarotirajte svoj ekran tako da odgovara Vašem sadržaju

Stalak sa automatskim rotiranjem i nosač za zid

Rotirajte svoj TV - horizontalno ili vertikalno - da uživate u svom sadržaju onako kako želite. Odaberite ili stalak sa automatskim rotiranjem ili nosač za zid sa automatskim rotiranjem u zavisnosti od toga šta najbolje odgovara Vašem prostoru.

  • *Stalak sa automatskim rotiranjem i nosač za zid sa automatskim rotiranjem se prodaju zasebno.
  • *Pogledajte stranicu sa detaljima o stalku sa automatskim rotiranjem i nosaču za zid sa automatskim rotiranjem kako biste provjerili kompatibilnost.

Savršena web kamera za Vaš TV uređaj

Slim fit kamera

Slim fit kamera je savršena web kamera za Vaš TV. Ona se magnetom pričvršćuje na Vaš TV koji je montiran na zid, ne ometajući gledanje niti će kompromitovati dizajn televizora. Koristite je da uživate u privatnom video pozivu sa svojim voljenima.

  • *Slim fit kamera se prodaje odvojeno.
  • *Molimo da za svaki model slim fit kamere pogledate stranicu sa detaljima o proizvodu.
Prvo, žena vježba u svom dnevnom boravku koristeći Slim Fit kameru. Njeno držanje je prikazano na Neo QLED na Multi View ekranu. Drugo, stražnja strana Slim Fit kamere je prikazana na ekranu instalirana na Neo QLED. Treće, bočna strana Slim Fit kamere je prikazana na ekranu instalirana na Neo QLED. Prvo, žena vježba u svom dnevnom boravku koristeći Slim Fit kameru. Njeno držanje je prikazano na Neo QLED na Multi View ekranu. Drugo, stražnja strana Slim Fit kamere je prikazana na ekranu instalirana na Neo QLED. Treće, bočna strana Slim Fit kamere je prikazana na ekranu instalirana na Neo QLED.

Dodaci koji pojačavaju Vaše iskustvo

Otkrijte nove načine kako biste izrazili svoj jedinstveni osjećaj za stil s ekskluzivnim dodacima za Samsung TV uređaje.

Neo QLED je montiran na Studio postolje na terasi sa pogledom na vodu. Neo QLED je montiran na Studio postolje na terasi sa pogledom na vodu.

*Neo QLED dizajn i karakteristike se mogu razlikovati ovisno o modelu i veličini.

*Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. Izgled i specifikacije dizajna koji ne utječu na performanse proizvoda podložni su promjenama bez prethodnog obavještenja.

*Molimo da za svaki model pogledate stranicu sa detaljima o proizvodu.

*Procjenjuje se da procenat SolarCell daljinskog upravljača koji je izrađen od recikliranih materijala iznosi 24%.