Osnažite svoju svakodnevicu

Muškarac je u svom dnevnom boravku i gleda novi Smart Hub korisnički interfejs na svom Neo QLED. Muškarac je u svom dnevnom boravku i gleda novi Smart Hub korisnički interfejs na svom Neo QLED.

Provedite 24 sata uz Neo QLED

09:00 ujutro

Dođite na posao od kuće

Uradite današnji dio posla od kuće

Radni prostor

Podesite Vašu kućnu kancelariju pomoću Neo QLED. Radni prostor pruža trenutni pristup datotekama i saradnju sa kolegama. Povežite i svoj pametni telefon sa Neo QLED za udobniji i širi pregled svojih aktivnosti.

 • *Konekcija na daljinu sa računarom podržana je samo za Windows 10 Professional ili novijom verzijom i Mac OS 10.5 ili novijom verzijom.
 • *Automatsko prepoznavanje kancelarijskog računara zahtijeva važeći Samsung račun i instalaciju Easy Connection to Screen aplikacije Screen na računaru (Mac OS nije podržan). Ova funkcija je dostupna za modele proizvoda koji imaju "Naprednu" PC na TV funkciju. Molimo da za svaki model pogledate stranicu sa specifikacijama za dostupnost.
 • *Povezivanje pametnog telefona sa Samsung Dex zahtijeva kompatibilan mobilni uređaj.

Pametniji način da okupite tim na jednom mjestu

Aplikacija za video poziv

Ciljajte visoko i odmah okupite cijeli svoj tim iz udobnosti svog dnevnog boravka i s lakoćom uputite pozive s aplikacijama za videopozive kao što je Google Duo.

 • ※ Vodič za lokalizaciju: Unesite odgovarajući URL u [*] u nastavku po svakoj regiji da potrošačima omogućite da potvrde dostupnost usluge ili kompatibilne uređaje.
 • *Obavezni su dodatni kompatibilni dodaci Samsung SlimFit kamera, Logitech web kamera ili mobilna kamera (posjetite [*] za više informacija). Prodaje se odvojeno.
 • *Određene usluge možda neće biti dostupne u vrijeme kupovine ovog proizvoda.

01:00 popodne

Odmorite se i prebacite se na svoju omiljenu igricu

Igranje igrica je upravo postalo još imerzivnije

Super ultraširoki GameView i Game Bar

Osvojite više igrica sa jedinstvenim širokim pogledom na akciju u omjerima 21:9 i 32:9 i nadograđenom funkcijom Gamebar koja trenutno provjerava optimizacije igrica i statistiku u stvarnom vremenu.

 • *Super ultraširoki GameView je dostupan samo za igrice koje podržavaju ultraširoki režim i igrice na računaru.
 • *Neke funkcionalnosti igrice možda neće biti podržane ili će ograničavati upotrebu ove funkcije.
 • *Možda će biti potrebna promjena rezolucije ekrana sa eksternog uređaja.

Dodatni poticaj jasnoći pokreta

Motion Xcelerator Turbo Pro

Uronite direktno u sjajno iskustvo igranja uz izuzetnu jasnoću pokreta. Neo QLED sa Motion Xcelerator Turbo Pro ima podršku za 4K rezoluciju pri glatkoj brzini osvježavanja od 144Hz za nevjerovatnu jasnoću pokreta.

Odmah reaguje na Vaše komande

Automatski režim niske latencije (ALLM)

Vrijeme je da počnete osvajati više igrica. Automatski režim niske latencije smanjuje kašnjenje unosa, pa tako kad pritisnete tipku možete vidjeti kako se radnja istovremeno događa na ekranu.

Performanse igranja igrica bez sjeckanja slike

FreeSync Premium Pro

Ponovo otkrijte radost igranja igrica uz grafiku koja se kreće brzinom kojom bi trebala. Neo QLED proaktivno sinhronizuje izlazni okvir GPU sa odgovarajućom brzinom osvježavanja, čime se smanjuje sjeckanje slike.

*Doživljaj gledanja može varirati ovisno o tipu sadržaja i jedinici za obradu grafike.

05:00 popodne

Udobno se smjestite za veče punu zabave

Pretvorite 1 ekran u 4 ekrana

Multi View funkcija

Želite gledati više sportskih utakmica odjednom?
Multi View funkcija je najbolji način za gledanje više sadržaja istovremeno i podešavanje konfiguracije po svom ukusu.

 • *Podržava pametne telefone sa Android OS i iOS. Molimo Vas da pogledate stranicu za podršku za više detalja i kompatibilne mobilne uređaje.
 • *Multi View funkcija sa 4 ekrana je podržana na 8K modelima.

Beskonačan svijet zabave

Aplikacije za sadržaj

Dobijte pristup beskonačnom svijetu streaming usluga, uključujući Netflix, Disney+ i Apple TV+ sve na jednom mjestu uz svoj Neo QLED.

*Dostupnost streaming usluga se razlikuje ovisno o regiji.

Slobodan TV uređaj, bez obaveza

Samsung TV Plus

Uz Samsung TV Plus nećete trebati dodatne planove pretplate ili plaćanja. Imate pristup stotinama kanala koji obuhvataju sva interesovanja a grupisani su radi lakšeg otkrivanja.

*Usluge sadržaja mogu varirati ovisno o regijama i podložne su promjenama bez prethodnih obavještenja.

07:30 popodne

Uradite svoj noćni trening prije spavanja

Vježbanje sa popularnim fitnes profesionalcima

Samsung Health—Fitness sadržaj

Uživajte u sjajnoj biblioteci najboljih sadržaja za kućne treninge, od meditacije do treninga visokog intenziteta. Možete gledati i sebe dok vježbate u isto vrijeme kao i trener putem Slim Fit kamere koja je povezana s Vašim Neo QLED.

 • *Usluga je dostupna u US, CA, KR, UK. Uređaji za podršku Smart Trainer se mogu razlikovati u zavisnosti od države. Partneri i sadržaj mogu varirati zavisno od države.
 • *Obavezni su dodatni kompatibilni dodaci (npr. kamera). Prodaje se odvojeno.
 • *Dostupnost pružalaca usluga sadržaja i naknadni sadržaji mogu varirati ovisno o državi i regiji.

09:20 popodne

Odjavite se noću i prepustite to svom TV-u

Vaš najbolji kućni batler

SmartThings

Opustite se i pustite da se Vaš pametni batler pobrine za ostalo. Neo QLED se može nesmetano povezivati sa Vašim uređajima, nadgledati ih i kontrolisati umjesto Vas.

 • ※ Vodič za lokalizaciju: Unesite odgovarajući URL u [*] u nastavku po svakoj regiji da potrošačima omogućite da potvrde dostupnost usluge ili kompatibilne uređaje.
 • *Dostupna tehnologija, funkcije i karakteristike mogu varirati ovisno o državi, pružaocu usluga, mrežnom okruženju, mobilnim uređajima ili proizvodu, i podložni su promjenama bez prethodne najave (posjetite [*] za više informacija
 • *Zahtijeva Wi-Fi, Bluetooth ili druge vidove bežične mrežne konekcije i uređaje koji su registrovani na SmartThings aplikaciju.
 • *Uređaji koji se povezuju se kupuju zasebno.

Izaberite svoj

Višestruki glasovni asistenti

Bixby, Amazon Alexa ili Google Assistant - svi su ugrađeni u Vaš TV uređaj i spremni da pruže optimalno zabavno iskustvo i pomognu u pametnijem gledanju.

 • *Samsung u bilo koje vrijeme i po vlastitom nahođenju može bez prethodnog upozorenja ili obavještenja promijeniti usluge glasovnog asistenta ili obustaviti i/ili prestati sa pružanjem usluge glasovnog asistenta ili bilo kojeg dijela usluga glasovnog asistenta. Sadržaj, TV usluge i mogućnosti koje su na slici možda neće biti dostupni za sve regije i teritorije.
 • *Bixby glasovne komande prepoznaju engleski (SAD/UK), francuski, španski, njemački, talijanski, kineski i korejski. Nisu prepoznati svi akcenti, dijaletki i izrazi.
 • *Amazon, Alexa, i svi povezani logotipi su zaštitne oznake Amazon.com, Inc. ili njezinih podružnica.
 • *Google je zaštitni znak kompanije Google LLC.

*Pametna usluga i GUI mogu varirati ovisno o modelu i regiji.

*Pristanak na Smart Hub uslove i Politiku privatnosi je potrebno prije upotrebe.

*Stvarni proizvod i daljinski upravljač mogu se razlikovati od onih koji su prikazani na slici.

*Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. Izgled i specifikacije dizajna koji ne utječu na performanse proizvoda podložni su promjenama bez prethodnog obavještenja.

*Dodatni detalji o proizvodu mogu se pronaći na stranici koja sadrži detalje o proizvodu za svaki model.

*Scenariji usluga podložni su promjenama bez najave.

*Dostupnost usluga je podložna promjenama bez prethodne najave.

*PC na TV funkcija zahtijeva internetsku vezu na TV uređaju i računaru.