Samsung TV keuzehulp

Welke TV past het beste bij jou?

Er zijn veel zaken om te overwegen als je een nieuwe televisie wil kopen. Denk bijvoorbeeld aan de beeldkwaliteit, het schermformaat en de prijs. Maar denk ook na over wat de beste kijkafstand voor je TV is, en voor welke doeleinden je de TV wil gebruiken. Samsung kan je direct helpen in het vinden van de perfecte TV: gebruik de TV keuzehulp en ontdek direct welke TV perfect past bij jou levensstijl.

De beste beeldkwaliteit

QLED TVs staan bekend om hun fantastische helderheid en kleurweergave, dankzij de Quantum Dot technologie van Samsung. Een QLED TV heeft een prachtige schermervaring die je niet wil missen. Maar als je graag de beste televisie wil, kies dan voor het Neo QLED TV-assortiment. Deze recent ontwikkelde technologie zorgt voor uitzonderlijk contrast en sublieme helderheid op je TV. Zowel de QLED als de Neo QLED-modellen zijn beschikbaar in 4K of 8K, gebruik de Samsung TV keuzehulp om te ontdekken welke TV het beste bij jou past.

Lifestyle TVs voor design interieur

Heb je liever niet dat je TV het middelpunt van je interieur is? Samsung heeft een prachtig assortiment lifestyle TVs die perfect passen in een design interieur. Kies uit The Frame, The Serif, The Sero of The Terrace: iedere serie heeft fantastische features die passen bij jou levensstijl. Start de keuzehulp om jouw perfecte match te vinden.

Smart TVs: een naadloze ervaring

Een Smart TV is niet alleen slim maar ook zeer gebruiksvriendelijk. Maar niet alle Smart TVs zijn van dezelfde kwaliteit, sommige TVs bieden meer content, diensten en connectiviteit. De Samsung Smart TV heeft innovatieve applicaties en zorgt dat al jouw favoriete entertainment op één plek te bedienen is.