Geef 2017 een goede start met de Flair Fit & Gezond Challenge

Door Samsung België 19.01.2017

flair fit sport fitness

Het nieuwe jaar gaat vaak samen met goede voornemens. Meer sporten en gezonder leven staan meestal bovenaan het lijstje. Om jullie te helpen 2017 een gezonde – maar vooral ook een leuke – start te geven, ging Samsung een partnership aan met Flair. Discover vertelt je er alles over!

Duwtje in de rug

Wat je vaak mist om je goede voornemens vol te houden, is een goed plan en veel steun. Iemand die je helpt als de moed je even in de schoenen zinkt. De Flair Fit & Gezond Challenge brengt je die nodige steun. Met behulp van personal coach Mulamba, Flair-redactrice Elien en Weight Watchers-diëtiste Nicky wordt je zes weken lang ondergedompeld in een wereld van gezondheidstips. Zo sta je sterk om de challenge aan te gaan!

Tips & tricks

fitness sport gear fit2

De Flair-challenge stuurt niet aan op gewichtsverlies. Het kan een aangename plus zijn, maar het voornaamste doel van deze actie is je te helpen om een gezond en evenwichtig leven te lijden. Met een mix van realtimework-outs met een personal coach, voedingsadvies en recepten van Weight Watchers, oppeppende playlists, en de coolste wearables van het moment toont de Flair-challenge je dat een gezonde levensstijl best ook wel leuk kan zijn! Elke week vind je online drie nieuwe work-outs, een playlist, een ontbijtrecept, een vlog van redactrice Elien en oppeppende boodschappen op flair.be. Kortom, een digitale steun om de moed er in te houden. En je maakt zelfs kans op één van de 5 GearFit 2 ’ s of een van de 5 setjes Gear IconX.

Gear up!

Een mooie sportoutfit maakt het al aangenamer om je aan je goede voornemens te houden. Maar ook leuke technologische snufjes kunnen je helpen om veel plezier te beleven bij je nieuwe doelen, tot ze helemaal ingeburgerd zijn in je gewoontes. De wearables van Samsung zullen je helpen je work-out leuk en uniek te maken.

Samsung Gear Fit2 - GPS Sports Band

Je smartphone bijhouden tijdens het sporten is niet altijd even eenvoudig. Dankzij de superhandige smartwatch Gear Fit2 , een combi van smartphone en sporthorloge, kan je blijven sms ’ en en telefoneren tijdens je work-out. De wearable meet bovendien je hartslag en volgt die op zodat je altijd veilig kan sporten, hij houdt ook al je activiteiten bij. Handig om een overzicht te hebben van je work-outs! Heb jij nood aan een opbeurend muziekje tijdens het sporten? De slimme horloge speelt ook je favoriete playlists af. Om je goede voornemens vol te houden, werkt het zeker motiverend om je streefdoel te delen met vrienden en familie. Met de Samsung Gear Fit2 kan je hen via social media altijd en overal laten weten dat je nog steeds goed aan het sporten bent.

Samsung IconX – Cord-free Fitness Earplugs

Op de loopband je oortjes verliezen – en dus ook je smartphone laten vallen! – of tijdens een oefening in de knoop geraken met de draadjes… komt dit je bekend voor? Niet echt praktisch als je nu goed op dreef bent tijdens je work-out. Dankzij de draadloze fitness earplugs van Samsung behoort dit tot het verleden! De Ambient Sound Modus laat je alert blijven voor omgevingsgeluiden, handig om veilig te kunnen sporten. Bovendien houdt de ingebouwde tracker al je activiteiten bij en geeft realtime info over je vooruitgang.

De Samsung S Health App

Technologische snufjes maken je smartphone eigenlijk overbodig tijdens het sporten. Maar geef nu zelf toe: heb jij die ook niet graag altijd bij de hand? Bovenop wearables heeft Samsung ook super handige apps. Zo houdt de Samsung S Health app je dagelijkse activiteiten bij en beloont je voor het behalen van je gezondheidsdoelen. Van het aantal stappen tot je calorie-inname, alles houdt de app voor je bij. Je krijgt dankzij de app ook snel een overzicht van je activiteiten via statistieken. Maar ook voor handige sport- en gezondheidstips kan je bij de app terecht.

INTERESSANT VOOR JOU

Gear IconX

Gear IconX: draadloze oordopjes voor de bewegende mens

image s health fitness galaxy s7

S Health, trouwe partner bij gezond(er) leven

GERELATEERDE PRODUCTEN

Gear Fit2

Gear Fit2