Waterfilter French Door HAF-QIN/EXP

Waterfilter French Door HAF-QIN/EXP

HAF-QIN/EXP

  • Vers gefilterd water
  • Origineel Samsung onderdeel

Kies jouw

Kleur :

Vers gefilterd water binnen handbereik

Als je een SAMSUNG Side by Side of French Door-koelkast koopt met een ijs- en waterdispenser is die standaard uitgerust met een waterfiltersysteem. Het filter kan binnen of buiten de koelkast zijn geplaatst. Geniet zonder zorgen van vers gefilterd water zo uit je Samsung-koelkastdispenser.

Bespaar meer, voor jezelf en het mileu

Met vers gefilterd water altijd binnen handbereik kun je besparen op gebotteld water. Bovendien draag je er vanaf nu aan bij dat er niet onnodig plastic flesjes in het milieu belanden.

Gecertificeerde prestaties

De waterfilters van Samsung zijn getest en gecertificeerd door NSF International, een niet-gouvernementele non-profitorganisatie gericht op volksgezondheid, veiligheid en milieubescherming. De certificering van het NSF wordt wereldwijd erkend als garantie voor veiligheid.

Veel minder verontreinigende stoffen

De waterfilters van Samsung gebruiken alleen een hoogwaardig koolstofblok en verwijderen daarmee 99% van verschillende potentieel schadelijke stoffen die in het water kunnen zitten, zoals: chloor (smaak en geur) - chloor wordt wijdverspreid gebruikt als desinfecteermiddel bij waterzuivering, maar kan een specifieke geur en smaak afgeven aan het water. zware metalen en chemische stoffen - lood, asbest, benzeen, kwik en carbofuran. Dit zijn veelgebruikte industriële vervuilende stoffen die zeer giftig zijn en in de waterbron kunnen komen en schade kunnen toebrengen aan de gezondheid. bacteriële cysten - cryptosporidium komt vaak voor in meren en rivieren. Het is zeer resistent tegen desinfecteermiddelen zoals chloor en kan dus langer in water overleven.

Filterlichtindicator

Op het digitale paneel van je koelkast is een filterlichtindicator. Wanneer het filter vervangen moet worden, wordt het lampje rood. Je kunt ook een maandsticker (meegeleverd bij elke cartridgeverpakking) op de filtercartridge plakken als reminder.

Originele onderdelen van Samsung

Koop alleen de originele waterfiltercartridges van Samsung voor betrouwbare en gegarandeerde prestaties. Wees voorzichtig met andere merken of imitaties die goedkoper zijn geprijsd en claimen dat ze compatibel zijn met Samsung-filters. Alleen de originele filters van Samsung passen gegarandeerd goed in je Samsung-koelkast.

Specificaties

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Kleur : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Vanaf {{model.prices.monthlyPrice}} / mnd voor {{model.prices.months}} mnd
of {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Vergelijk de modellen

Vergelijk met soortgelijke items

Recent Bekeken

Functies en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.