Buy & Try

Heb je van 7 juli tot en met 3 september 2023 de Bespoke Jet™ AI gekocht?

Dan kun je, als je niet tevreden bent, het aankoopbedrag terugvragen. Mocht je je binnen 30 dagen na aankoop bedenken kun je het beste direct contact opnemen met de deelnemende winkel waar je jouw Bespoke Jet™ AI hebt gekocht.

Hoe werkt het?

Doorloop binnen 31 tot 100 dagen na aankoop de volgende stappen om het aankoopbedrag van je Bespoke Jet™ AI terug te vragen.

Stap 1

Klik op 'Vraag het aankoopbedrag terug' en vul het contactformulier van onze partner L8P in om het aankoopbedrag terug te vragen. Of stuur een e-mail naar bespokejet@l8p.com.

Stap 2

Beantwoord een aantal vragen over je terugnameverzoek en jouw ervaring met het product.

Als je negatieve ervaring wordt veroorzaakt door een technisch probleem kunnen wij, met jouw toestemming, een vervangend product toesturen. Maar je kunt in plaats daarvan ook het aankoopbedrag terugvragen.

Stap 3

Als je aanvraag voor de terugbetaling of een vervangend product compleet is stuurt onze partner een bevestiging naar het door jou opgegeven e-mailadres. Deze mail bevat instructies om jouw Bespoke Jet™ AI retour te zenden, een retourlabel, een afstandsverklaring en een unieke code. Bewaar deze code goed! Met het retourlabel kun je het product kosteloos terugsturen.

Stap 4

Verstuur het product binnen zeven dagen na het indienen van je terugbetalingsaanvraag. Stuur ook de ondertekende afstandsverklaring, een kopie van het aankoopbewijs en alle bij aankoop meegeleverde accessoires mee.

Stap 5

Onze partner controleert of het product in goede staat is.

Stap 6

Je ontvangt per mail een bevestiging van de terugbetaling waar je voor in aanmerking komt. Wij streven ernaar om binnen vier weken na ontvangst van een volledige, geldige registratie en van het product de terugbetaling over te maken naar het opgegeven rekeningnummer.

Deelnemende Modellen*

Bespoke Jet™ AI

VS28C9784QK/WA - 8806095004372

Voorwaarden

Heb je een vraag?

Neem contact op via WhatsApp

  • *Actieperiode: 07-07-2023 t/m 03-09-2023. Zolang de voorraad strekt. Alleen bij deelnemende winkels. Deze verlengde bedenktermijn doet geen afbreuk aan de wettelijke bedenktermijn en/of standaard bedenktermijn gehanteerd door de deelnemende winkel. Samsung is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van de promotiemodellen bij de deelnemende winkels. Let op: Vraag aan de verkoper om een toestel met deelnemende EAN-code. Sommige winkels verkopen uit het buitenland geïmporteerde producten in plaats van de officiële producten uit België. Deze producten hebben een afwijkende EAN-code en komen niet in aanmerking voor deze promotie.


  • Samsung Electronics Benelux B.V. is een bedrijf dat geregistreerd staat onder KVK-nummer 27157139, Evert van de Beekstraat 310, 1118 CX Schiphol, Nederland, met een Belgische vestiging, 1831 Machelen, Leonardo Da Vincilaan 19E, met VAT-nummer 0472.450.079.