Ontworpen voor alle levensstijlen

Onmisbaar voor thuiswerken

De productiviteit van kantoorwerken in je eigen woonkamer. De Smart Monitor biedt de hoogste productiviteit en een handige connectiviteit zonder veel plaats in te nemen. Je hebt geen computer meer nodig!

  • WERK ZONDER COMPUTER
  • DRAADLOZE SET-UP

WERK ZONDER COMPUTER

Hoe kan ik van thuis uit werken als ik geen computer heb?

Even productief als op kantoor, waar je ook bent

De grote werkplaats is een van de dingen die we thuis missen. Met de Smart Monitor kan je ook dit nu in huis halen. Met Remote Access en Office 365 kan je van thuis uit verbinding maken met je computer op het werk en een computervrije werkomgeving creëren.

Ervaar een computer zonder computer

Ben je het beu om steeds te moeten switchen tussen je telefoon en je computer? Samsung DeX brengt meer continuïteit in je workflow. Geniet van een bureaublad zonder PC waarmee je naadloos je mobiele apps op verschillende toestellen kunt gebruiken – waaronder ook de Smart Monitor.

DRAADLOZE SET-UP

Hoe hou ik mijn bureau netjes?

Verbind zonder wirwar aan kabels

Hou je werkruimte netjes door je toestellen draadloos te verbinden. Stream, synchroniseer of cast moeiteloos je favoriete content naar het grote scherm. Met Tap View hoef je alleen maar je telefoon tegen de Smart Monitor te houden.

Compatibel met je Apple-toestellen

Zie nu scherper wat er op je MacBook staat. En dankzij de compatibiliteit met AirPlay kan je draadloos verbinding maken met al je Apple-toestellen. De Smart Monitor geeft je zelfs vanaf je iPad of iPhone een meeslepende werk- en speelervaring op een groot UHD-scherm.

Hét scherm voor wat me-time

Al je entertainment op één plaats. Wanneer je wat tijd hebt voor jezelf, hoef je alleen maar het scherm aan te zetten om van de ingebouwde streaming-apps te genieten op het grote scherm.

  • SIMPEL ENTERTAINMENT
  • MEESLEPEND ENTERTAINMENT

SIMPEL ENTERTAINMENT

Kan ontspannen nog makkelijker?

Ontspan met één druk op de afspeelknop

Al je favoriete streaming-apps op één plaats! Ga zitten en ontspan met de monitor die je compleet entertainment biedt zonder computer. Game, train, of vier het einde van de werkdag door naar een filmpje te kijken.

Laat de monitor weten wat jij wil

Wil je de zender veranderen of het volume aanpassen? Blijf lekker zitten! Net als een televisie is de Smart Monitor voorzien van een eigen afstandsbediening, met geïntegreerde spraakassistent.

* Specificaties van de afstandsbediening kunnen per land verschillen.

* Specificaties van de afstandsbediening kunnen per land verschillen.

MEESLEPEND ENTERTAINMENT

Hoe kan ik mijn kleine scherm op het grote scherm bekijken?

Geniet van je telefoon op het grote scherm

Soms is het vervelend om content op een klein telefoonscherm te bekijken. Met casten of een synchrone weergave kun je volop genieten van grappige memes, kattenfilmpjes en vakantiefoto's op het grote scherm.

Net als in de cinema

Met de ingebouwde speakers lijkt het net alsof je middenin jouw favoriete films zit.

De poort naar het digitale klaslokaal

Het schooljaar vanop afstand was nooit eerder zo makkelijk. De Smart Monitor helpt je om je volledig op je studie te richten. Voor succes heb je geen computer meer nodig.

  • LEREN ZONDER PC
  • ULTIEME OOGCOMFORT

LEREN ZONDER PC

Kan ik ook zonder computer studeren?

Geen computer? Dat is geen smoes om te spijbelen!

Blijf ieder opstel en iedere les de baas met het praktische, gemakkelijk te gebruiken scherm. Schrijf opstellen, mail je lesgever en volg online lessen zonder ook maar je PC te hoeven opzetten.

ULTIEME OOGCOMFORT

Hoe kan ik me concentreren op online lessen?

Verbeter je concentratie door de druk op je ogen te verlichten

Moet je binnenkort huiswerk inleveren? Laat je niet uit je lood slaan door last van je ogen. De Eye Saver Mode vermindert schadelijk blauw licht, terwijl de Flicker Free-technologie ervoor zorgt dat het scherm niet flikkert en Adaptive Picture jouw omgeving opneemt en het scherm automatisch aanpast voor de perfecte helderheid. Blijf de hele dag lang aandachtig en comfortabel bij de les.

Geselecteerd Product