Galaxy Z Care Package

Een probleem met je toestel? Niets is zo vervelend! Wij focussen ons graag op oplossingen zodat jij binnen de kortste keren weer van je vertrouwde Samsung toestel kan genieten. Heb je hulp nodig met je Galaxy Z Fold3 of Z Flip3, zit je met een vraag of werkt je toestel niet zoals het moet? Dan kan je altijd op ons rekenen.

Speciaal voor onze Galaxy Z-gebruikers hebben we een ophaalservice, korting op je reparatie en heb je direct een Foldable Expert aan de lijn.
Daarnaast kan je ons ook bereiken via Whatsapp.

Kortom bij ons krijg je de aandacht die je mag verwachten.

Samsung Service. Gaat verder.

Galaxy Z Conciërge

We zijn er voor jou. Altijd en overal.
Zit je met een vraag of een probleem? Onze service experts staan voor je klaar:
je kan ons 24/7 bereiken via (+32) 02 201 24 18* of stuur ons een berichtje via WhatsApp.

*Vergeet zeker niet via het keuzemenu aan te geven dat het om een Galaxy Z toestel gaat.
Dan krijg je meteen voorrang en heb je direct een Foldable Expert aan de lijn.

Samsung Ophaalservice

Is je toestel stuk? Geen paniek! Dankzij onze gratis express ophaalservice is je toestel de volgende dag al hersteld, op voorwaarde dat je voor 15u00 een afspraak maakt.

Deze service geldt 6 dagen per week, dus ook op zaterdag.
Geenomslachtige procedures met een vervangtoestel, maar je eigen vertrouwde toestel binnen 24 uur gerepareerd terug dankzij de Samsung Express Ophaalservice.

Revolutionaire scherm-technologie

Is je Galaxy Z Fold3 of Z Flip3 toestel per ongeluk op de grond gevallen met een grote barst in je scherm als gevolg? Een ongelukje is snel gebeurd!
Daarom heb je tot 1 jaar na aankoop recht op één schermreparatie op je Galaxy Z Fold3 of Z Flip3 toestel tegen een vaste prijs van €150 (niet van toepassing op water- of cosmetische schade). Je toestel wordt altijd met originele Samsung-onderdelen gerepareerd zodat het voor de volle 100% jouw Samsung toestel blijft.

Let op: Deze voorwaarden zijn alleen van toepassing op bestellingen in de Pre-order periode van de Galaxy Z Fold3 of Z Flip3. Aanmelden is verplicht.

Aanmelden voor Galaxy Z Care Package

Heb jij de Galaxy Z Fold3 5G of Z Flip 3 5G besteld in de pre-order periode in Aug 2021?

Meld je dan aan voor Samsung's Galaxy Z Care Package.
Zo kun jij zorgeloos van je nieuwe Galaxy Z Flip3 of Z Fold3 genieten.