Het scherm splitsen met App Pair

Als je regelmatig twee apps tegelijk gebruikt, kan je de App Pair-functie opstarten om het scherm te splitsen en te multitasken. Voeg je favoriete paar apps toe op het Home-scherm van je Galaxy-apparaat, en geniet met één tik van het gesplitste scherm.

1

Tik op de knop Recente Apps om de lijst met recent gebruikte apps te openen.

Tik op het pictogram van de recent gebruikte apps
2

Kies de app die je in het bovenste venster wilt weergeven en tik op het pictogram voor meerdere vensters.

Kies de app die u in het bovenste venster wilt weergeven
3 Selecteer een andere app om te starten, deze wordt geopend in het onderste venster.
Selecteer de app die u in het onderste venster wilt starten

Als je een app wilt koppelen die nog niet zo lang geleden is geopend, tik je op “App Lijst” en selecteer je de gewenste app.

Tik op App Lijst
4 Op de balk tussen de twee gestarte app-vensters worden automatisch de beschikbare acties weergegeven. Als de pictogrammen niet verschijnen, tik je op de balk om ze zichtbaar te maken.
Tik op de balk tussen de twee gestarte appvensters
5 Selecteer het eerste pictogram om het app-paar toe te voegen aan het Home-scherm.
Selecteer het eerste pictogram om het app-paar toe te voegen aan het Home-scherm