Hoe gebruik je AR Emoji op de Galaxy S10?

De nieuwe Galaxy S10 modellen zijn een toevoeging als jij vaak emoticons en GIF'jes naar je vrienden en familie stuurt. Ze hebben veel extra personalisatiemogelijkheden, waardoor je een veel realistischer emoji krijgt.

AR Emoji GIF van dansende man
1 Open de camera.
2 Tik op "AR Emoji" bovenaan het scherm.
3 Tik op "Mijn Emoji maken".
4 Volg de aanwijzingen op het scherm en als je er klaar voor bent, maak je een selfie.
5

Selecteer een van de pictogrammen - vrouw, man, meisje of jongen - en tik op "Volgende".

6 Begin met het aanpassen:
  • Naam: geef je emoji een naam.
  • Uiterlijk: hier kan je de huidskleur, haar, gezichtshaar, gezicht, ogen, wenkbrauwen, neus, lippen en oren aanpassen.
  • Kleding: hier kan je kleding en schoenen selecteren en extra outfits kopen in de Galaxy app store.
  • Accessoires: hier kan je hoofddeksels, brillen, oorbellen of extra accessoires uit de Galaxy app store kiezen.
7 Tik op "Volgende" en vervolgens op "Gereed" als je klaar bent met het aanpassen van je Emoji.
8 Je Emoji zal nu in de "AR-emoji's" sectie staan.

Top tip: Probeer de opnamemodus te veranderen en speel met de nieuwe displayfuncties zoals Masker, Bewegingsfig. en Lichaam volgen.

AR Emoji GIF's in Berichten app
1 Open de app "Berichten" en maak een nieuw bericht.
2 Tik op het invoerveld voor berichten en wanneer het toetsenbord op het scherm verschijnt, tik dan op het Stickers piktogram. Hier zie je stickers en GIF's van je eigen emoji.
3

Selecteer de gewenste emoji en tik op het Verzenden piktogram om te delen met je vrienden.

Volg de onderstaande stappen om een emoji te verwijderen.

1 Open de camera en tik op "AR Emoji" bovenaan het scherm.
2

Tik en houd de emoji die je wilt verwijderen en tik op het rode verwijderpictogram.

3 Tik nogmaals op "Verwijderen" om te bevestigen dat je de geselecteerde emoji wilt verwijderen.