Hoe gebruik je de Instagram-cameramodus?

De nieuwe Instagram-modus op de Galaxy S10 camera stelt je in staat om je foto's direct vanuit de camera-app te uploaden naar je Instagram-verhaal.

Let op: Je moet Instagram gedownload hebben op je telefoon om deze cameramodus te gebruiken.

Nadat je hebt gedownload en bent ingelogd op jouw Instagram, zal de Instagram-cameramodus verschijnen aan de linkerkant van de geactiveerde cameramodi. Scroll naar links door de cameramodi om er toegang toe te krijgen.

Als je deze modus niet kunt zien, schakel je de modus in door de onderstaande stappen te volgen:

1 Open "Camera" en selecteer "Foto" modus.
Selecteer Fotomodus
2 Tik op het instellingenpictogram.
Tik op het instellingenpictogram
3 Scroll naar beneden en tik op "Cameramodi".
4 Selecteer "Bewerkstanden".
5 Zoek naar "Instagram" en tik op "Instagram" om het te activeren.
Tik op om de Instagram-modus te activeren
6 Ga terug naar het voorbeeldscherm van de camera en selecteer de "Instagram"-modus.
Selecteer de Instagram-modus
7 Maak een foto.

Als het de eerste keer is dat je deze modus gebruikt, verschijnt er een pop-up venster met de vraag of je toegang wilt toestaan of weigeren, zoals toegang tot je locatie, galerij en media.

Zodra je een foto neemt, word je automatisch doorgestuurd naar je Instagram-verhaalpagina.

Automatisch doorverwijzen naar je verhaalpagina

Hier kun je je foto's in hoge kwaliteit bewerken en personaliseren met behulp van de Instagram-filters en bewerkingsopties. Zodra je afbeelding klaar is om te uploaden, tik je op "Jouw verhaal" om direct te uploaden of "Verzenden naar" om te selecteren naar wie je de afbeelding wilt verzenden. Je kunt ook op "Naaste vrienden" tikken om de afbeelding alleen met uw naaste vrienden te delen.