Hoe je offline naar Spotify kunt luisteren vanuit je Galaxy Wearable

Wil je offline luisteren naar Spotify vanuit je Galaxy Wearable? Download gewoon de Spotify-app op je Galaxy Watch, Galaxy Watch Active of andere compatibele Samsung Wearables en meld je aan bij je Premium Account* om te beginnen met het direct op je horloge downloaden van afspeellijsten. Zodra je je hebt aangemeld en je bent verbonden met een internetverbinding via het horloge, moet je in staat zijn om afspeellijsten te downloaden om offline te luisteren.

Let op: Screenshots in deze FAQ zijn gemaakt met een Galaxy Watch Active die werkt met One UI watch software. De beschikbare instellingen en stappen kunnen variëren, afhankelijk van je Galaxy-apparaat en de geïnstalleerde softwareversie.

*Je kunt alleen naar Spotify Offline luisteren vanuit je Samsung horloge met een Spotify Premium-account.

1

Zorg ervoor dat je Galaxy Watch of Galaxy Watch Active is verbonden met het internet. Je kunt dit doen door naar beneden te schuiven vanaf de bovenkant van het Home-scherm.

Galaxy Watch Active2-wijzerplaat wordt getoond
2 Controleer dan of het horloge is aangesloten op een wifi-netwerk.
Het wifi-symbool in Instellingen op Galaxy Watch Active2 is gemarkeerd

Let op: Zorg ervoor dat de Wearable niet alleen via de aangesloten smartphone met een wifi-netwerk is verbonden, maar ook individueel (je moet de wifi-verbinding op de Wearable zelf instellen).

3

Veeg op het startscherm naar rechts om naar het scherm van de Apps te gaan en tik op de Galaxy Store-app.

Galaxy Store op Galaxy Watch Active2 is gemarkeerd
4

Als je de Galaxy Store app voor de eerste keer gebruikt, geef dan toestemming voor de opslag door op het vinkje te tikken en ga akkoord met de Algemene Voorwaarden.

5

Selecteer Essentials en scroll naar beneden tot je de Spotify-app vindt.

6

Tik op Spotify en vervolgens op Installeren.

Selecteer Spotify in Essentials op uw Galaxy Watch Active2
7

Laat het verzoek om toestemming toe door op het vinkje te tikken en tik vervolgens op OK.

Het vinkje bij Spotify-app op Galaxy Watch Active2 is gemarkeerd

Let op: De Spotify-app werkt alleen op je Galaxy Watch of Galaxy Watch Active als de app ook op je telefoon is geïnstalleerd.

1

Open het Apps-scherm op je Galaxy Watch Active en tik op de Spotify-app.

Spotify-app in apps scherm op Galaxy Watch Active2 wordt getoond
2 Geef de app rechten door het vinkje te zetten.
Het vinkje bij het verlenen van de rechten voor Spotify-app is gemarkeerd op Galaxy Watch Active2
3

Als je dit nog niet hebt gedaan op je telefoon, meldt je je dan aan bij uw Premium Spotify-account.

4

Blader in de Spotify-app naar beneden naar Settings.

De instellingen in Spotify-app op Galaxy Watch Active2 is gemarkeerd
5

Zorg ervoor dat de geselecteerde Playback-optie Standalone is. Als de huidige playback-optie Remote is, tik je op Playback en selecteer je vervolgens Standalone.

Playback-optie Remote wordt getoond in de instellingen van de Spotify-app
6 Er wordt een scherm geopend op je telefoon waarin je wordt gevraagd om je Galaxy Wearable toestemming te geven voor toegang tot je Spotify-account. Scroll naar beneden en tik op KOPPELEN om de Spotify-account op je Galaxy Wearable en je telefoon te koppelen.
Spotify rechtenscherm wordt getoond op Galaxy S10+
1

Scroll naar beneden in de Spotify-app op je Galaxy Watch of Galaxy Watch Active en selecteer Browse.

Browse is geselecteerd in Spotify-app op de Galaxy Watch Active2
2

Tik op Hitlijsten.

Hitlijsten is geselecteerd onder Browse in Spotify-app
3

Tik op de gewenste afspeellijst, in dit voorbeeld "Viral 50 Wereldwijd".

Een afspeellijst is getoond onder Charts in de Spotify-app op de Galaxy Watch Active2
4 Tik op de schakelaar om de afspeellijst te downloaden.
De schakelaar naast Download in Spotify-app is gemarkeerd
5 Het downloaden duurt tussen 30 seconden en enkele minuten, afhankelijk van de grootte van de afspeellijst en de kwaliteit van de wifi-verbinding. Een kleine witte balk onder Downloaden geeft de voortgang van het downloaden aan.
Een afspeellijst wordt gedownload in Spotify op de Galaxy Watch Active2

Wanneer de afspeellijst volledig is gedownload, kan je deze vinden door opnieuw naar Browse - Charts - Playlists te gaan. Je kunt het offline beluisteren - ofwel wanneer je buiten staat en niet verbonden bent met een wifi-netwerk, ofwel door gebruik te maken van de Spotify Offline modus.

1 Om offline te gaan, open je Settings in de Spotify-app op je Galaxy Watch Active.
Settings geselecteerd in Spotify-app op de Galaxy Watch Active2
2

Scroll naar beneden en tik op de optie Offline.

Offline in Settings in Spotify-app wordt getoond
3 Tik op de schuifregelaar naast Go offline om de Offline-modus te activeren.
Go offline geselecteerd in Spotify-app op de Galaxy Watch Active2
4 Nu kun je alleen nog maar muziek afspelen die je hebt gedownload.