Hoe kan ik software en apps op mijn Samsung Galaxy Watch Active2 updaten?

Met de Samsung Galaxy Watch Active 2 krijg je nog meer informatie en boek je meer resultaat. Het gaat verder dan het bijhouden van stappen en calorieën en je loopstijl en hartslag. Het is altijd raadzaam om de nieuwste versie van Android op je Galaxy Watch te hebben en de nieuwste updates van de Galaxy Wearable-app te downloaden. We leggen graag uit hoe je je software en apps up to date houdt.

Update de software op je horloge

Je kunt de Galaxy Wearable-app gebruiken om regelmatig te controleren op updates zodra je telefoon is verbonden met je Galaxy Watch Active2.

Hoe update ik de software op mijn horloge met een telefoon?

Stap 1. Open de Galaxy Wearable-app.

Stap 2. Tik op Home  > Update horlogesoftware.

1-como-actualizar-el-software-y-las-aplicaciones-de-tu-samsung-galaxy-watch-active2

Stap 3. Tik op Downloaden en installeren.

Stap 4. Tik op Nu installeren als er een update beschikbaar is.

Als er geen update beschikbaar is, geeft uw apparaat het volgende bericht weer: “Je software is up to date".

2-como-actualizar-el-software-y-las-aplicaciones-de-tu-samsung-galaxy-watch-active2

Bij sommige horloges moet je tikken op Over horlogeOver horlogebandje, of Over accessoires om het software-updatemenu te openen. Om de software-updates automatisch te downloaden via een wifi-netwerk, dien je de Schakelaar voor Automatisch downloaden via wifi in te schakelen.

Let op: Het horloge ontkoppelt van je telefoon zodra de update begint. Zodra de update is voltooid, wordt je horloge automatisch opnieuw verbonden met je telefoon.

De Galaxy Store update niet alleen telefoon-apps. Je kunt hem ook gebruiken om de app van je horloge te updaten! Zie onderstaande uitleg om je favoriete apps naadloos te integreren met je Galaxy Watch Active2.

Hoe update ik apps op mijn horloge met een telefoon?

Stap 1. Open de Galaxy Store

Stap 2. Tik op het Horloge-icoon.

3-actualizar-software-galaxy-watch-active2

Stap 3. Navigeer naar Menu > Updates.

Stap 4. Tik op het tabblad Horloge > Update alles.

Om afzonderlijke updates te downloaden, tik je op het Update-icoon aan de rechterkant van de app.

4-actualizar-software-galaxy-watch-active2

Let op:

• Je kunt de Galaxy Watch Active2 instellen voor gebruik zonder een mobiele telefoon als je hem voor het eerst inschakelt of als je hem reset. Sommige functies zijn niet beschikbaar als je de Galaxy Watch Active2 gebruikt zonder te verbinden met een mobiele telefoon.
  • De screenshots en het menu van het apparaat kan verschillen per toestelmodel en softwareversie.