Hoe haal ik optimaliseer ik mijn geluidservaring met de Galaxy Buds+

De nieuwste Galaxy Buds tillen de geluidskwaliteit en bediening naar ongekende hoogtes. Van automatische filtering van ongewenst geluid, tot een batterij die de hele dag meegaat, de Galaxy Buds+ geven een compleet nieuwe geluidservaring. Geluidsvertragingen kunnen echter af en toe voorkomen in bepaalde situaties of als gevolg van onvoorziene barrières. We geven je extra tips om geluidsvertragingen te verminderen, vooral tijdens het afspelen van games of video's.

Controleer of de software van je apparaat is geüpdatet naar de nieuwste versie voordat je onderstaande functie uitprobeert.

Voorkom geluidsvertragingen bij gesynchroniseerd geluid via je oordoppen

Geluidsvertragingen treden op als de geluidsoutput op je oordoppen niet overeenkomt met hetgeen zich afspeelt op het scherm van het apparaat. Er zijn meerdere oorzaken voor geluidsvertragingen op je Galaxy Buds en Galaxy Buds+ tijdens het afspelen van video's of games. In de meeste gevallen is er echter een eenvoudige oplossing, zoals het versterken van je Bluetooth-verbinding.

• Geluidsvertragingen kunnen optreden op ieder Bluetooth-audio-apparaat. Je kunt de vertraging beperken door interferentie zoveel mogelijk te voorkomen. Plaats de apparaten dichter bij elkaar voor een betere verbinding. Zorg dat er zich geen objecten, metalen, muren of mensen bevinden tussen de oordoppen en het andere Bluetooth-apparaat.
  • Voorkom het gebruik van apparaten die interferentie kunnen veroorzaken, zoals andere Bluetooth-apparaten, magnetrons en draadloze routers.
  • Activeer de Gaming-modus op je Galaxy Buds+ om vertragingen zoveel mogelijk te voorkomen voor gesynchroniseerd gamegeluid.

Stap 1. Open de Galaxy Wearable-app en tik op Labs.

Stap 2. Tik op de schuifregelaar naast Gaming-modus.

14_1

Let op: De screenshots en het menu van het apparaat kunnen verschillen per toestelmodel en softwareversie.