Wat kan ik doen met de Air Command functie?

Air Command is een Note-eigenschap waarmee je het meeste uit de S Pen haalt. Hiermee heb je snel en eenvoudig toegang tot bepaalde functies en apps.

Air Command startenKlik om uit te vouwen

Je kunt de functie Air Command op drie verschillende manieren starten.

• Als deze eerder is ingesteld, wordt het menu Air Command automatisch geopend door de S Pen uit je smartphone te halen.
  • Breng de S Pen dicht bij het scherm en druk op de S Pen knop.
  • Tik met je S Pen op het pictogram "Air Command".
Startscherm
Het pictogram Air Command in- en uitschakelenKlik om uit te vouwen

Als het Air Command-pictogram niet op het scherm verschijnt, volg dan deze stappen om ervoor te zorgen dat het altijd op je scherm verschijnt.

1

Instellingen openen.

2

Tik op Geavanceerde functies.

Tik Geavanceerde Eigenschappen
3

Tik op S Pen.

4

Schuif onder Air Command de schakelaar om het zwevende pictogram te activeren. Op deze manier verschijnt het Air Command-pictogram op het scherm wanneer je de S-pen van het apparaat loskoppelt.

Tik op S Pen en schuif de schakelaar om het zwevende pictogram te activeren

Om het Air Command-pictogram te verwijderen, volg je dezelfde stappen en schuif je het zwevende pictogram terug om het uit te schakelen. Druk anders in het beginscherm op het pictogram "Air Command" en sleep het naar het prullenbakpictogram dat zal verschijnen. Het Air Command-pictogram verdwijnt van het scherm.

Verplaats het S Pen-pictogram naar de prullenbak

Tip: Je kunt het Air Command-pictogram op verschillende punten aan de randen van het scherm plaatsen. Houd hiervoor het pictogram ingedrukt en sleep het naar de gewenste plaats.

Verplaats het S Pen-pictogram over het scherm
Air Command aanpassenKlik om uit te vouwen

Wanneer je Air Command start, verschijnt het zwevende menu op je scherm met verschillende snelkoppelingsopties en apps. Pas deze snelkoppelingen aan om direct toegang te krijgen tot je favoriete functies en apps.

Je kunt de snelkoppelingen voor het menu Air Command bewerken via Sneltoetsen toevoegen, het pictogram "Instellingen" of via het menu Instellingen te selecteren.

Pas de sneltoetsen voor het Air Command menu aan

De snelkoppelingen bewerken via Sneltoetsen toevoegen

1 Start de functie Air Command.
2

Tik op Sneltoetsen toevoegen.

Tik op Snelkoppelingen toevoegen
3 Kies de functies, apps of functies die je in het menu Air Command wilt weergeven door erop te tikken. Deze worden automatisch aan de zijbalk toegevoegd. In de zijbalk kan je ongebruikte snelkoppelingen verwijderen door op het "min"-symbool (-) te klikken.
Kies de functies, apps of functies die in het Air Command menu moeten worden weergegeven

De snelkoppelingen bewerken vanaf het instellingenpictogram

1 Klik op het pictogram "Instellingen".
Tik op het ‘Instellingen’-pictogram
2

Tik op Sneltoetsen.

3 Kies de functies, apps of functies die je in het menu Air Command wilt weergeven door erop te tikken. Deze worden automatisch aan de zijbalk toegevoegd. In de zijbalk kan je ongebruikte snelkoppelingen verwijderen door op het "min"-symbool (-) te klikken.
Kies de eigenschappen, apps of functies die je in het menu Air Command wilt weergeven door erop te tikken

De sneltoetsen via instellingen bewerken

1

Instellingen openen.

2

Tik op Geavanceerde functies.

3

Selecteer S Pen.

4

Tik op Sneltoetsen onder Air Command.

5 Kies de functies, apps of functies die je in het menu Air Command wilt weergeven door erop te tikken. Deze worden automatisch aan de zijbalk toegevoegd. In de zijbalk kan je ongebruikte snelkoppelingen verwijderen door op het "min"-symbool (-) te klikken.