Wat te doen als Spotify stopt met spelen wanneer het scherm is vergrendeld?

Als je mekt dat de Spotify-app op je mobiele telefoon stopt met spelen wanneer het scherm van het apparaat slaapt of vergrendelt, kan je de onderstaande stappen proberen.

De "Sluimerende apps" functie spaart de batterij door te voorkomen dat bepaalde apps op de achtergrond draaien. Controleer of Spotify niet is toegevoegd aan je "Sluimerende apps" lijst.

1 Ga naar "Instellingen" en tik vervolgens op "Apparaatonderhoud".
2 Tik op "Batterij".
3 Tik op "App power management".
4 Tik op "Sluimerende apps". Indien vermeld, hou je de Spotify app ingedrukt om de verwijderingsoptie te tonen.
Vind "Sluimerende apps" in "Instellingen".
Drukken en ingedrukt houden om Spotify van de lijst te verwijderen
5 Tik op "Verwijderen".

De standaardmuziekwidget van Samsung is een pop-up werkbalk waarmee je de media die op je toestel worden afgespeeld kunt bedienen. Door het te deactiveren kan het probleem met Spotify worden opgelost.

1 Ga naar "Instellingen" en tik vervolgens op "Scherm vergrendelen".
2 Tik op "FaceWidgets".
3 Tik op de schakelaar om "Muziek" uit te schakelen.
Tik op de schakelaar om muziek te deactiveren

"Optimaliseer het batterijgebruik" bewaakt en beperkt het gebruik van de batterij door sommige apps, om zo energie te besparen. Deze instellingen kunnen van invloed zijn op Spotify. Je kan de instellingen hier controleren:

1 Ga naar "Instellingen" en tik vervolgens op "Apps".
2 2. Tik op het pictogram Meer opties en "Speciale toegang".
3 Ga naar "Batterijverb. Optimalis." (batterijverbruik optimatisatie) en zorg ervoor dat de weergaveoptie "Alle" is.
4 Zoek Spotify en schuif de schakelaar om de optimalisatie van de batterij uit te schakelen.
Vind Batterijverbruik optimalisatie onder Instellingen

Heb je nog meer tips of oplossingen? Neem deel aan de discussie op de Samsung Community.