Nuttige tips voor Galaxy

Galaxy S23 Series

Gum voor object

Verwijder ongewenste objecten van uw foto's

Weergave van icoon Gum voor object. Weergave van icoon Gum voor object.

Expert Raw App

Maak foto's als een professional met Expert RAW

Weergave van het icoon voor de Galaxy Expert Raw App. Weergave van het icoon voor de Galaxy Expert Raw App.

Licht-modus

Beperk uw verwerkingssnelheid voor betere batterijprestaties zodat ze minder warm wordt

Weergave van het icoon Licht-modus met batterijsymbool. Weergave van het icoon Licht-modus met batterijsymbool.

eSIM

Snel en eenvoudig uw telefoon installeren zonder fysieke SIM

Weergave van eSIM-kaart graphics. Weergave van eSIM-kaart graphics.

Galaxy Z Fold4 & Galaxy Z Flip4

Taakbalk

Snel en gemakkelijk updates en status controleren
Weergave van meldingsiconen op de taakbalk. Weergave van meldingsiconen op de taakbalk.

Flex Mode

Maak van uw apparaat een multischerm voor multitasking
Weergave van Galaxy Fold apparaat met multischermweergave. Weergave van Galaxy Fold apparaat met multischermweergave.

Under Display Camera

Ononderbroken genieten van video's of spelletjes op het hele scherm
Weergave van de cameralens van een Galaxy apparaat. Weergave van de cameralens van een Galaxy apparaat.

Galaxy S22 Series

Single take

Leg elk moment vast met deze AI-fotografietool

Weergave van het Galaxy apparaat met afbeelding weergegeven in meerdere schermen. Weergave van het Galaxy apparaat met afbeelding weergegeven in meerdere schermen.

S Pen

Een nieuwe ervaring met Samsung Stylus

Weergave van een Galaxy-apparaat met S Pen. Weergave van een Galaxy-apparaat met S Pen.

Galaxy Note20 | Note20 Ultra

S Pen

Gebruik de Air-acties met de S Pen en Galaxy Note20 | Note20 Ultra

Galaxy Note20 S Pen Galaxy Note20 S Pen

Samsung Notes

De nieuwe Samsung Notes zorgt voor de beste schrijfervaring op de Galaxy Note20 I Note20 Ultra

Galaxy Note20 Samsung Notes Galaxy Note20 Samsung Notes

Camera

Ontdek de camerafuncties op de Galaxy Note20 | Note20 Ultra
Galaxy Note20 Camera Galaxy Note20 Camera

Dynamische AMOLED 2X

Geniet van vloeiende beelden met het 120Hz-scherm op je Galaxy Note20 Ultra
twee afbeeldingen waarin 120Hz-scherm worden vergeleken twee afbeeldingen waarin 120Hz-scherm worden vergeleken

Wireless DeX

Zo gebruik je Wireless DeX met de Galaxy Note20 | Note20 Ultra
Wireless DeX Wireless DeX

Galaxy Buds Live

Audio Kwaliteit

Zo haal je de beste audio kwaliteit uit je Galaxy Buds Live
beste audio kwaliteit uit je Galaxy Buds Live beste audio kwaliteit uit je Galaxy Buds Live

Active Noise Cancelling

Hoe gebruik ik Active Noise Cancelling op de Galaxy Buds Live?
Active Noise Cancelling Active Noise Cancelling

Touch-Commando

Zo maak je op de Galaxy Buds Live een touch-commando aan
Galaxy Buds Live een touch-commando aan Galaxy Buds Live een touch-commando aan

Galaxy S20-Serie

Nieuwe camerafuncties

Bekijk de nieuwe camerafuncties van de Galaxy S20 | S20+ | S20 Ultra
beeld van S20 Ultra camera beeld van S20 Ultra camera

8K video

Maak kennis met de ongeëvenaarde 8K-video van de Galaxy S20 | S20+ | S20 Ultra
afbeelding van S20 met soorten resoluties afbeelding van S20 met soorten resoluties

Enkele opname

Verschillende foto's en video's maken met de Enkele opname-modus op de Galaxy S20 | S20+ | S20 Ultra
beelden genomen met behulp van Enkele opname beelden genomen met behulp van Enkele opname

Dynamische vernieuwingsfrequentie opties

Zo geniet je van heldere en vloeiende beelden op je Galaxy S20 | S20+ | S20 Ultra dankzij een dynamische vernieuwingsfrequentie

twee afbeeldingen waarin vernieuwingsfrequenties worden vergeleken twee afbeeldingen waarin vernieuwingsfrequenties worden vergeleken

Functies voor delen

Zo gebruik je Music Share en Quick Share op de Galaxy S20 | S20+ | S20 Ultra

illustratief beeld van de functies voor delen illustratief beeld van de functies voor delen

Galaxy Z Flip

Nieuwe camerafuncties

Bekijk de camerafuncties van de Galaxy Z Flip

beeld van toestel in freestop-modus beeld van toestel in freestop-modus

AR Zone

Welke functies zijn er beschikbaar op AR Zone in de Galaxy Z Flip?

screenshot van AR Zone-functies screenshot van AR Zone-functies

Cover-scherm

Hoe gebruik je het coverscherm van jouw Galaxy Z Flip

afbeelding van het Galaxy Z Flip cover screen afbeelding van het Galaxy Z Flip cover screen

Draadloos opladen

De Galaxy Z Flip draadloos opladen

afbeelding van toestel op de laadpad afbeelding van toestel op de laadpad

Waarschuwing

Wees voorzichtig bij het gebruik van het Galaxy Z Flip-toestel
afbeelding van een hand die de Galaxy Z Flip opent afbeelding van een hand die de Galaxy Z Flip opent

Bluetooth of Wi-Fi verbinding

Wat te doen als Bluetooth of Wi-Fi-verbinding onstabiel is op mijn Galaxy Z Flip?
illustratie van Bluetooth en Wi-Fi illustratie van Bluetooth en Wi-Fi

Klantenservice

Welke klantenservice is er beschikbaar voor Galaxy Z Flip?
afbeelding film voor schermbescherming afbeelding film voor schermbescherming

Additional tips

Reiniging

Hoe maak ik mijn Galaxy smartphone schoon?

reiniging phone reiniging phone

Galaxy Buds+

Hoe kan ik de Galaxy Buds+ met een Galaxy-smartphone verbinden en updaten

Galaxy Buds+ met een Galaxy-smartphone Galaxy Buds+ met een Galaxy-smartphone