Home

Uw woonkamer is het sociale middelpunt in huis waar familie en vrienden bij elkaar komen en blijvende herinneringen creëren. The Wall brengt de kamer helemaal tot leven, en dat op ware grootte. Hij maakt uw ultieme luxe lifestyle-beleving compleet.

Het scherm opent in een gang. De camera beweegt naar een ruimte met glazen ramen, een complete keuken en buitenruimte met een tafel, stoelen en het zwembad op de achtergrond. Op The Wall TV zijn verschillende landschappen te zien: lava, de woestijn, olifanten die door de savanne rennen, het noorderlicht, het landschap van Rio de Janeiro en een berglandschap. Het scherm opent in een gang. De camera beweegt naar een ruimte met glazen ramen, een complete keuken en buitenruimte met een tafel, stoelen en het zwembad op de achtergrond. Op The Wall TV zijn verschillende landschappen te zien: lava, de woestijn, olifanten die door de savanne rennen, het noorderlicht, het landschap van Rio de Janeiro en een berglandschap.

Belangrijke features

Een volwaardige, compromisloze thuisbioscoop. The Wall creëert een unieke visuele bioscoopervaring in elk formaat. De gepatenteerde Samsung-technologie zorgt voor een tastbare filmbeleving in het comfort van uw eigen huis.

Op The Wall TV zijn drijvende zwarte stenen te zien. Vervolgens komt de woonkamer in beeld met vazen, een bank en een standbeeld van een leeuw met flikkerend licht en een scherm op de achtergrond. Dan zien we de TV weer in beeld met een scène van zwarte vloeistof. Daarna zien we wijnglazen en een fles wijn in een emmer op de koffietafel met The Wall op de achtergrond. Daarna zien we een scène van opdwarrelend stof van een speaker op The Wall TV, ronddraaiende zwarte dode bomen en tot slot een shot van zonsondergang in een vallei. Op The Wall TV zijn drijvende zwarte stenen te zien. Vervolgens komt de woonkamer in beeld met vazen, een bank en een standbeeld van een leeuw met flikkerend licht en een scherm op de achtergrond. Dan zien we de TV weer in beeld met een scène van zwarte vloeistof. Daarna zien we wijnglazen en een fles wijn in een emmer op de koffietafel met The Wall op de achtergrond. Daarna zien we een scène van opdwarrelend stof van een speaker op The Wall TV, ronddraaiende zwarte dode bomen en tot slot een shot van zonsondergang in een vallei.

Belangrijke features

The Wall is een luxe digitaal schilderij en een verfijnde manier om de mooiste kunst te etaleren. Decoratieve kunstwerken, pittoreske landschappen, schilderijen, foto's en digitale kunstwerken worden weergegeven in prachtige kwaliteit met levensechte details.

Er is een houten trap met een groot bord dat verandert van grijs naar goud. Vervolgens zien we het schilderij “A Place Like Amravati (2012)” van Karen Knorr, een pelikaan voor de deur van een marmeren gebouw, “Reaching In (2017)” van Julian Klimt, kliffen en de zee, een groot landschapsschilderij met een blauwe grot met daarnaast twee kleinere landschapsschilderijen met kustheuvels, een meeroever met een raam met glooiende heuvels buiten, “The Survivor, Deogarh Palace,Deogarh (2012)” van Karen Knorr, een tijger voor een marmeren gebouw met gebrandschilderde ramen. Het eindigt met een schilderij “VOID VI A(2016)” van Andreas Nicolas Fisher, gemengd met geel, blauw, paars en groen. Er is een houten trap met een groot bord dat verandert van grijs naar goud. Vervolgens zien we het schilderij “A Place Like Amravati (2012)” van Karen Knorr, een pelikaan voor de deur van een marmeren gebouw, “Reaching In (2017)” van Julian Klimt, kliffen en de zee, een groot landschapsschilderij met een blauwe grot met daarnaast twee kleinere landschapsschilderijen met kustheuvels, een meeroever met een raam met glooiende heuvels buiten, “The Survivor, Deogarh Palace,Deogarh (2012)” van Karen Knorr, een tijger voor een marmeren gebouw met gebrandschilderde ramen. Het eindigt met een schilderij “VOID VI A(2016)” van Andreas Nicolas Fisher, gemengd met geel, blauw, paars en groen.

Business

De combinatie van een uitzonderlijk zwarte basis en gespecialiseerde Black Seal-technologie levert diepe zwarttonen op met intense contrasten en haarscherpe details.

De deuren van een lift openen en we zien een lobby met een houten trap met The Wall TV met verschillende landschappen: op de eerste zien we herfstbladeren in de bergen, een grasveld en een stedelijk landschap. De deuren van een lift openen en we zien een lobby met een houten trap met The Wall TV met verschillende landschappen: op de eerste zien we herfstbladeren in de bergen, een grasveld en een stedelijk landschap.

De onmiskenbare kleurenkwaliteit van The Wall zorgt voor levendige en natuurlijke kleuren voor een fantastische kijkervaring waarbij details tot leven komen zoals nooit tevoren.

De scène gaat door naar een openluchtvergaderruimte met hangende cilinderlampen. The Wall hangt aan een houten muur en het presentatiedocument “The Wall” wordt erop geprojecteerd. De belangrijkste kenmerken, zoals Total UX, Quantum Processor Flex, Ultra Chroma-technologie, target market:Business en belangrijke beelden van The Wall worden weergegeven in de bedrijfslobby. We zien een close-up van een koffiekopje op een houten vergadertafel en vervolgens zoomt de camera uit en zien we een vergadertafel met glazen water en koffiekopjes in beeld. De scène gaat door naar een openluchtvergaderruimte met hangende cilinderlampen. The Wall hangt aan een houten muur en het presentatiedocument “The Wall” wordt erop geprojecteerd. De belangrijkste kenmerken, zoals Total UX, Quantum Processor Flex, Ultra Chroma-technologie, target market:Business en belangrijke beelden van The Wall worden weergegeven in de bedrijfslobby. We zien een close-up van een koffiekopje op een houten vergadertafel en vervolgens zoomt de camera uit en zien we een vergadertafel met glazen water en koffiekopjes in beeld.

De intuïtieve aanpassing van resolutie naar schermformaat van de Quantum Processor Flex geeft een hyperrealistisch beeld in elk formaat voor een meeslepende kijkervaring.

Op The Wall zien we verschillende schermen met video-opnames van snelwegen, winkelcentra en constructiezones. Op The Wall zien we verschillende schermen met video-opnames van snelwegen, winkelcentra en constructiezones.

Geselecteerd product