Skal jeg bruge en Samsung-konto for at downloade en app?

At have en Samsung-konto giver dig mulighed for at downloade indhold og applikationer ved blot at logge ind. Hvis du vil downloade Galaxy Store-applikationer, skal du være logget ind på din konto. Noget indhold, såsom Galaxy Essentials, kan dog downloades uden at logge ind.

Visning af “Samsung-konto”-logoet.

For at logge ind på din Samsung-konto:

Trin 1. Start Galaxy Store og tryk på ”Menu”-ikonet fra hovedskærmen. Trin 1. Start Galaxy Store og tryk på ”Menu”-ikonet fra hovedskærmen.

Trin 1. Start Galaxy Store og tryk på ”Menu”-ikonet fra hovedskærmen.

Trin 2. Tryk på indstillingsikonet øverst til højre i Galaxy Store-menuen. Trin 2. Tryk på indstillingsikonet øverst til højre i Galaxy Store-menuen.

Trin 2. Tryk på ikonet indstillinger øverst til højre i Galaxy Store-menuen.

Trin 3. Tryk på "Samsung-konto” øverst på skærmen. Trin 3. Tryk på "Samsung-konto” øverst på skærmen.

Trin 3. Tryk på ”Samsung-konto”.

Trin 4. Indtast dine data og tryk på ”Log ind”. Nu kan du begynde at downloade apps. Trin 4. Indtast dine data og tryk på ”Log ind”. Nu kan du begynde at downloade apps.

Trin 4. Indtast dine data og tryk på ”Log ind”. Nu kan du begynde at downloade apps.

Flere oplysninger om din Samsung-konto

Ja, men først skal du logge ud af den Samsung-konto, der er aktiv, og derefter logge ind med en anden konto. For at gøre dette skal du trykke på ”Menu”, trykke på indstillingsikonet, trykke på ”Samsung-konto” og trykke på ”Log ud”.

Trin 1. Åbn din ”Galaxy Store”-app og tryk på ”Menu” nederst til højre på skærmen. Trin 1. Åbn din ”Galaxy Store”-app og tryk på ”Menu” nederst til højre på skærmen.

Trin 1. Start Galaxy Store og tryk på ”Menu”-ikonet fra hovedskærmen.

Trin 2. På menuskærmen skal du trykke på det øverste højre tandhjulsikon (Indstillinger). Trin 2. På menuskærmen skal du trykke på det øverste højre tandhjulsikon (Indstillinger).

Trin 2. Tryk på ikonet indstillinger øverst til højre i Galaxy Store-menuen.

Trin 3. Visning af ”Galaxy Store indstilliner” Tryk på indstillingen ”Samsung-konto”. Trin 3. Visning af ”Galaxy Store indstilliner” Tryk på indstillingen ”Samsung-konto”.

Trin 3. Tryk på ”Samsung-konto”.

Trin 4. Indtast dine data og tryk på "Log ud". Trin 4. Indtast dine data og tryk på "Log ud".

Trin 4. Tryk på ”Log ud”.

For at logge ind igen skal du følge de samme trin, som du brugte til at logge ud.

Bemærk: Hvis der er data (Samsung Cloud, Samsung Pay etc.) forbundet til den Samsung-konto, som du logger ud fra, slettes de fra enheden.

Hvis du ikke kan huske din Samsung-konto og adgangskode, kan du finde dit ID eller nulstille din adgangskode på Samsung-konto hjemmeside.

Når du er logget ind på Galaxy Store, for at ændre din adgangskode, tryk på "Menu", tryk på indstillingsikonet, tryk på "Samsung-konto", tryk på "Sikkerhed og privatliv", tryk på "Adgangskode", tryk på "Skift" og indtast derefter din nye oplysninger og tryk på "Gem".

Trin 1. Åbn din ”Galaxy Store”-app og tryk på indstillingen ”Menu” nederst til højre på skærmen. Trin 1. Åbn din ”Galaxy Store”-app og tryk på indstillingen ”Menu” nederst til højre på skærmen.

Trin 1. Start Galaxy Store og tryk på ”Menu”-ikonet fra hovedskærmen.

Trin 2. På menuskærmen skal du trykke på det øverste højre tandhjulsikon (Indstillinger). Trin 2. På menuskærmen skal du trykke på det øverste højre tandhjulsikon (Indstillinger).

Trin 2. Tryk på ikonet indstillinger øverst til højre i Galaxy Store-menuen.

Trin 3. På skærmen "Galaxy Store-indstillinger" skal du trykke på indstillingen "Samsung-konto". Trin 3. På skærmen "Galaxy Store-indstillinger" skal du trykke på indstillingen "Samsung-konto".

Trin 3. Tryk på ”Samsung-konto”.

Trin 4. Tryk på "Sikkerhed og privatliv" på skærmen "Samsung-konto". Trin 4. Tryk på "Sikkerhed og privatliv" på skærmen "Samsung-konto".

Trin 4. Tryk på "Sikkerhed og privatliv".

Trin 5. På skærmen "Sikkerhed og privatliv" skal du trykke på indstillingen "Adgangskode". Trin 5. På skærmen "Sikkerhed og privatliv" skal du trykke på indstillingen "Adgangskode".

Trin 5. Tryk på ”Adgangskode".

Trin 6. På denne skærm skal du trykke på indstillingen "Skift". Trin 6. På denne skærm skal du trykke på indstillingen "Skift".

Trin 6. Tryk på ”Skift”.

Trin 7. Du skal indtaste din gamle adgangskode og de nye data og trykke på knappen "Gem". Trin 7. Du skal indtaste din gamle adgangskode og de nye data og trykke på knappen "Gem".

Trin 7. Indtast dine data og tryk på ”Gem”.

Bemærk: Hvis du ændrer din adgangskode, bliver du logget ud af alle enheder, der er forbundet din Samsung-konto. Du skal logge ind på disse enheder for at synkronisere data til kontakter, SmartThings, Samsung Pass og mere.