Hvad er fødselsdatosverificering, når jeg nulstiller adgangskoden for min Samsung-konto?

Ikon for Samsung-konto ved siden af en bærbar computer og smartphone på en Samsung-kontos loginside.

Fødselsdatosverificering er en af de nødvendige trin, som skal gennemgås ved nulstilling af adgangskoden for din Samsung-konto. Det er en sikkerhedsforanstaltning, som er implementeret for, at kun den retmæssige indehaver kan få adgang til kontoen igen. Ved at angive din fødselsdato i forbindelse med nulstillingsprocessen. Denne yderligere sikkerhedsforanstaltning hjælper med at beskytte din konto mod sikkerhedsbrud og uautoriseret adgang.

Fødselsdatosverificering tilføjes automatisk, når du angiver din fødselsdato efter oprettelse af din Samsung-konto.

Eksempel på fødselsdato ved oprettelse af en Samsung-konto

Når du er logget af din Samsung-konto på din mobiltelefon eller tablet, og du har glemt din adgangskode, kan du nemt nulstille den. Fødselsdatosverificering vil vises ved tryk på Verificer med gendannelsesnummer og -e-mail.

1 Gå til account.samsung.com.
2 Tryk på Log ind.
Samsung-kontos loginside
3 Tryk på Log ind med dit konto-id.
Log ind med dit konto-id på Samsung-kontoens webside
4 Indtast din e-mailadresse, og tryk på Næste.
Indtast din Samsung-kontos e-mailadresse. Klik på Næste-knappen
5 Tryk på Glemt adgangskode?
Hyperlink til Glemt adgangskode på en Samsung-kontoside
6 Indtast din e-mailadresse igen, og tryk på Nulstil adgangskode.
Nulstil adgangskode på websiden for Samsung-konto

Bemærk: Du kan også komme til dette trin via: Indstillinger > Samsung-konto øverst > Har du glemt din adgangskode eller har du ikke en konto? > Glemt adgangskode.

7 Verificer dit telefonnummer og klik Fortsæt.
Verificer det telefonnummer, der er tilknyttet Samsung-kontoen
8 Om nødvendigt, tryk på Verifcer med gendannelsesnummer eller -e-mail.
Side for verificering af Samsung-konto med gendannelsesnummer eller -e-mail
9 Tryk på Fortsæt.
Verificer, at det er dig og fortsæt
10 Indtast din fødselsdato og tryk på Fortsæt.
Indtast fødselsdatoen fra Samsung-kontoen og fortsæt
11 Tryk på Send kode og efter Verificer, når du har indtastet den tilsendte kode.
Verificering af kode modtaget via tekstbesked
12 Indtast din nye adgangskode og tryk på Næste.
Nulstil adgangskoden til Samsung-kontoen og bekræft
13 Din adgangskode er blevet nulstillet.
Siden for nulstilling af adgangskode

Du kan nemt ændre din fødselsdato, hvis du har indtastet en forkert dato under oprettelsen af din Samsung-konto.

1 Åbn Indstillinger.
Ikon for indstillinger på Samsung-konto
2 Tryk på Konti og sikkerhedskopiering.
Accounts and backup i Settings
3 Tryk på Administrer konti.
Administrer konti/Konti og backup
4 Klik på din konto.
E-mailadresse/konto i afsnittet administrer konti
5 Tryk på Min profil.
Min profil under Samsung-konto
6 Tryk på Profiloplysninger.
Profiloplysninger på Samsung-konto
7 Tryk på Fødselsdato
Tryk på Fødselsdato under Samsung-kontoens profil
8 Opdater din fødselsdato, og tryk på Gem.
Fødselsdato og Gem
9 Din fødselsdato er blevet opdateret på din Samsung-konto.

Du kan også ændre din fødselsdato på en stationær eller bærbar computer via Samsung account webpageProfil > Rediger personlige oplysninger > Indtast din fødselsdato > Gem.