Batterier er forbrugsvarer, og deres holdbarhed påvirkes af, hvordan de bruges og af forhold i omgivelserne.
Hvis du synes, at du oplader din telefon for ofte, og at batteriet holder
i betydeligt kortere tid, end da det var nyt, bedes du tage hen til det nærmeste servicecenter.

Slid på batteriet

Hvis batterilevetiden falder drastisk, eller telefonen lukker ned uventet, er det ofte tegn på, at batteriet er slidt.
Din Galaxy har en beskyttelsesfunktion, som slukker for telefonen eller aktiverer en sikkerhedsmekanisme.

- Elektromekanisk slid på batteriet

Dette sker efter gentagen brug af batteriet, som medfører elektromekanisk slitage.
En stor grad af slitage kan forårsage bratte og pludselig fald i spændingen, hvilket fører til, at telefonen lukker ned for at beskytte de elektriske komponenter.

- Midlertidig nedlukning på grund af forhold i omgivelserne

Ekstremt kolde omgivelser kan forårsage et større spændingsfald.
Under disse forhold vil telefonen blive lukket ned for at beskytte komponenterne.

Tegn på, at batteriet er slidt

Efterhånden som batteriets effektivitet falder, kan batteriet pludseligt være afladet eller lukke ned, selvom skærmen viser, at der masser af strøm tilbage på batteriet.
Hvis du har problemer med et slidt batteri, bedes du tage hen til det nærmeste servicecenter.

Snefnug-ikon Snefnug-ikon

Dette kan forekomme i kolde vintertemperaturer, og hyppigheden kan stige afhængigt af graden af forringelse.

Videospil-ikon Videospil-ikon

Når du bruger apps, der bruger mange ressourcer på telefonen, for eksempel til spil og til kameraet, kan ydeevnen falde, og svartiderne kan blive længerne.

Hvornår skal batteriet udskiftes?

Hvis du ofte oplever, at telefonen lukker ned uventet, at der sker bratte fald i batterilevetiden, eller at der er andre problemer med batteriet, bedes du få tjekket din telefon på det nærmeste servicecenter.
Afhængigt af garantien på din telefon kan du være berettiget til en gratis udskiftning.
Der kan blive vist en pop op-besked på telefonen, hvor du får at vide, at batteriet skal udskiftes.

Visning af råd om enhedspleje vedrørende slid på batteriet/forringet ydeevne. Visning af råd om enhedspleje vedrørende slid på batteriet/forringet ydeevne.

1. Klik på meddelelsen på din ‘Statuslinje’.

Visning af notits om slid på batteriet/forringet ydeevne. Visning af notits om slid på batteriet/forringet ydeevne.

2. Se oplysningerne om dit batteris status.

Letanvendelig selvdiagnosticering af batteriet

Kontrol af batteriets tilstand på en Samsung Galaxy-telefon

En enheden blevet langsommere? Prøv Telefonpleje, der findes i Samsung Members-appen.
Batteriets status og optimering af batteriets funktion kan kontrolleres på få sekunder.

Visning af Samsung Members-appen med Support-ikonet fremhævet Visning af Samsung Members-appen med Support-ikonet fremhævet

1. Gå ind på Samsung Members-appen, og tryk på "Support" forneden.

Visning af Galaxy S23 Ultra Diagnostik med Telefondiagnostik fremhævet Visning af Galaxy S23 Ultra Diagnostik med Telefondiagnostik fremhævet

2. Kontrollér batteriets status med "Telefondiagnostik".

Visning af Diagnostik-funktionen med knappen Test alt fremhævet. Visning af Diagnostik-funktionen med knappen Test alt fremhævet.

3. Tryk på "Test alt".

Kontrol af tilstanden af batteriet i et Samsung Galaxy-ur

Brug Galaxys nye diagnostikfunktion til at afprøve ydeevnen og kontrollere tilstanden af batteriet i dit Galaxy-ur.

※ Selvdiagnosen fungerer på ure i Watch 4- og Watch 5-serien samt nyere modeller.

Visning af Samsung Members-appen på en Galaxy-enhed med Support-funktionen fremhævet Visning af Samsung Members-appen på en Galaxy-enhed med Support-funktionen fremhævet

1. Gå ind på Samsung Members-appen, og tryk på "Support" forneden.

Visning af tilsluttede enheder med Galaxy-ur fremhævet Visning af tilsluttede enheder med Galaxy-ur fremhævet

2. Tryk på "Diagnostik af forbundet enhed".

Visning med ikon for Batteristatus fremhævet under diagnostikmuligheder. Visning med ikon for Batteristatus fremhævet under diagnostikmuligheder.

3. Vælg "Batteristatus" under diagnostikmulighederne.

※ Selvdiagnose for bærbare enheder (diagnostikmenuen for tilsluttede enheder) vises kun i Samsung Members-appen, når Galaxy-mobilenheden og den bærbare enhed er forbundet med hinanden, og Galaxy Wearable-appen, Members-appen og enhedens software er helt ajourført.

Samsungs verificering af batteriundersøgelser

Grundig kvalitetssikring

Samsung Galaxy overholder de internationale sikkerhedsstandarder, så batterierne er sikre og af høj kvalitet.
Vi leverer batterier, der har gennemgået interne verificeringer og kvalitetstest udført af tredjeparter, der er pålidelige certificeringsbureauer.

※ Yderligere certificering ud over de globale krav kan variere alt efter land/produkt.