Optimale forhold
for batteriforbruget

Den optimale brugstemperatur for Galaxy er 0°C-35°C.
Vedvarende brug eller opladninger under ekstreme temperaturforhold kan øge slitagen på batteriet.
Midlertidig udsættelse for ekstreme temperaturer aktiverer enhedens beskyttelsesanordninger for at minimere problemer med batteriets ydeevne,
og opladning vil være begrænset for at beskytte batteriet, hvis temperaturen stiger eller falder til udenfor et vist område.

Undgå, at telefonen lukker ned uventet

Brug enheden ved et optimal brugstemperatur (0°C-35°C)

· Lang tids brug eller opbevaring ved temperaturer over 35 °C eller under 0 ° vil nedsætte batteriet ydeevne og føre til uventede nedlukninger og kortere batterilevetid.
· Hvis du udsætter enheden for ekstreme temperaturer, skal du lade enheden tilpasse sig til den optimale brugstemperatur (0°C-35°C), før den tages i brug.
· Brug ikke, og placer ikke din telefon i længere tid i varme omgivelser, for eksempel i en varm bil på en sommerdag.
· Placer ikke, og opbevar ikke din telefon i kolde omgivelser, for eksempel i temperaturer under nul grader om vinteren.

Hvis du oplever, at telefonen ofte lukker ned, bedes du tage hen til det nærmeste servicecenter

· Måske er det tid til at udskifte batteriet, da batterier er forbrugsvarer, som er udsat for naturlig slitage med tiden.

Gå til indstillingstips for at forlænge batterilevetiden

· Batteriets kapacitet og forbrugstid kan variere afhængigt af telefonens indstillinger, og hvordan den bruges.

Minimer slitagen på batteriet
med rigtig opladning

Bruger du din telefon for første gang? Er det et stykke tid siden, at du sidste brugte den?
Så prøv at oplade batteriet helt, før du bruger telefonen.

Ladekabel og USB-port til Galaxy-telefon Ladekabel og USB-port til Galaxy-telefon

Ladekabel og USB-port til Galaxy-telefon

Lader og kabel til Galaxy-ur Lader og kabel til Galaxy-ur

Lader og kabel til Galaxy-ur

Lader og USB-port til Galaxy Buds Lader og USB-port til Galaxy Buds

Lader og USB-port til Galaxy Buds

· Brug altid en original oplader fra Samsung for at undgå slid og skader på batteriet.

· Brug altid en oplader, der passer. Hvis opladeren ikke passer til telefonen, kan USB-porten blive beskadiget.

· Sæt stikket helt i, når du tilslutter opladeren. Hvis telefonen ikke tilsluttes rigtigt, kan den blive beskadiget.

· Tag opladerens stik ud af stikkontakten, når telefonen er 100 % opladet, for at undgå at batteriet hæver op.

Hvis din telefon stadig ikke skal være i brug,
så prøv nedenstående

· Sluk for telefonen, og oplad den med en original oplader fra Samsung for at forhindre, at du aflader batteriet helt.

· Oplad telefonen til ca. 50~70 % ved opbevaring i lang tid.

· Oplad telefonen én gang hver 3.-6. måned.

· Opbevar telefonen i kølige omgivelser uden fugt for at bevare batteriets ydeevne.

Batteriet kan forringes hurtigere, hvis en enhed efterlades med et tomt batteri i længere tid.
Hvis du har brug for at kontrollere batteriet, skal du besøge dit nærmeste servicecenter.
Hvis du ønsker at bortskaffe produktet på en sikker måde, bedes du følge din lokale genanvendelsesordning.