Faktorer, der påvirker batterilevetiden

Omgivelserne

Batteriforbruget stiger i områder med svage eller overlappende signaler, eller hvis lysstyrken på skærmen er højere under stærkt sollys eller andre lyskilder.

※ Med Galaxys adaptive lysstyrkefunktion, Adaptive Brightness, tilpasses skærmen, så den bliver optimal i forhold til lysforholdene.

Brugsmønster

Galaxys AMOLED-display har en høj kontrast, der vil øge batteriforbruget.
Højere lysstyrke på skærmen, længere tid inden skærm-timeout, apps, der bruger mange ressourcer, streaming af indhold med høj opløsning og placeringstjenester eller andre tjenester, som du har tilladt, vil også øge batteriforbruget.

Tips til længere batterilevetid

Opdag forskellige måder at forlænge batterilevetiden på.

※ Vores tips til længere batterilevetid gælder for Android T OS (version 13).De konkrete menuer og betegnelser for indstillingerne kan variere alt efter den pågældende Android-version.

Sådan optimerer
du batterilevetiden i “Indstillinger”

Tjek app(s) med højt batteriforbrug.

※ Tilgængeligheden af denne funktion kan variere afhængigt af appen.

Sæt apps, som ikke bruges så tit, i søvntilstand eller dvaletilstand.

※ Tilgængeligheden af denne funktion kan variere afhængigt af appen.

Lad apps, som ikke bruges så tit, forblive i søvntilstand eller dvaletilstand.

Tjek, hvad der påvirker batterilevetiden i apphistorikken

※ Apps med problemer kan påvirke batterilevetiden.
Opdater dem til de seneste versioner. Det anbefales at sætte ubrugte apps i søvntilstand, i dvaletilstand eller at afinstallere dem.

Følg nedenstående vejledning for at forhindre, at bestemte apps går i søvntilstand
eller dvaletilstand

※ Apps, der er tilføjet til 'Apps, der aldrig auto-sover', går ikke automatisk i søvn/dyb søvn og kan forårsage yderligere batteriforbrug i baggrunden.

Aktivering af "Strømbesparelse" på din Galaxy-smartphone

Aktivér “Strømbesparelse” for atforlænge batteriets levetid, når batteriet er ved at løbe tørt.

Når “Strømbesparelse” er aktiveret, vil baggrundsapps blive begrænset fra Wi-Fi og mobildata, og funktioner, der bruger meget batteri,
såsom Always On Display, vil blive deaktiveret for at forlænge batterilevetiden.

Du kan vælge og justere CPU-hastighed, lysstyrkeniveau og Always On Display efter dine præferencer.

※ Når ‘Strømtilstand’ er aktiveret, vil begrænsningerne på baggrundsdata gælde for alle apps, og lokalitetstjenester kan også blive begrænset.

Aktivering af funktionen "Strømbesparelse" på dit Galaxy-ur (fra telefonvisning)

Forlæng batterilevetiden for dit Galaxy-ur ved at aktivere strømbesparelsesfunktionen

Aktivering af strømbesparelsesfunktionen: (på urskive)

Forlæng batterilevetiden for dit Galaxy-ur ved at aktivere strømbesparelsesfunktionen

Ryd op i apps og funktioner, der ikke er i brug

Tjek ubrugte apps i “Batteribrug”.

Deaktiver automatisk synkronisering for apps, der kræver synkronisering.

Slå kun Bluetooth til, når du planlægger at bruge funktionen.

Tryk på Bluetooth-ikonet på hurtigpanelet for at aktivere eller deaktivere.

Skift indstillinger for displayet

Slå displayet fra, ved at trykke på tænd og sluk-knappen, når telefonen ikke er i brug.
Indstil ‘Skærm-timeout’ til et kort interval. Sænk lysstyrken.
Jo højere lysstyrke, jo højere er kontrasten, hvilket fører til større batteriforbrug.
Forlæng batterilevetiden ved at bruge en baggrund eller et tema med en mørk farvetone.