Hva skal jeg gjøre når Bluetooth- eller Wi-Fi-tilkoblingen er ustabil på min Galaxy Z Flip?

I motsetning til vanlige smarttelefoner, er din Galaxy Z Flip spesifikt utformet til å kunne brettes nedover. Basert på denne nye formfaktoren på Samsungs sammenleggbare enhet, kan du holde hele den brettede enheten med hendene, og dette kan påvirke radiobølger som Bluetooth, Wi-Fi og andre nettverk.

Sjekk følgende situasjoner først

Ikke fest metalliske klistremerker på antenneområdet (siden med dekkskjermen) på enheten.

Ikke fest en skjermbeskytter som er laget av metallisk materiale på enheten.

Det anbefales at brukeren bruker enheten med produktdekselet som medfølger for å unngå direkte kontakt med antennen via hendene.

Sjekk tilkoblings- og nettverksinnstillinger

Trinn 1. Start innstillinger-appen.

Trinn 2. Trykk på Tilkoblinger

Trinn 3. Skru på Bluetooth-bryteren for å reaktivere funksjonen.

Skjermbilde som viser hvordan du kan reaktivere Bluetooth

Hvis du fremdeles har tilkoblingsproblemer kan du prøve følgende for å tilbakestille nettverksinnstillingene på enheten din.

Trinn 1. Start innstillinger-appen.

Trinn 2. Trykk på menyen for generell administrasjon.

Trinn 3. Trykk på tilbakestillings-menyen.

Trinn 4. Trykk på menyen for Nullstill nettverksinnstillnger.

Trinn 5. Trykk på knappen for Nullstill innstillnger

Skjermbilde som viser hvordan du tilbakestiller nettverksinnstillinger på enheten.

Merk: Når du tilbakestiller nettverksinnstillingene på enheten din, kan du miste registrert informasjon når du utfører tilbakestillingen.

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Facebook Messenger

Vi er her for deg og dine Samsung-produkter.
Mandag til Fredag | 07:00 til 21.00
Lørdag | 08:00 til 17.00
Søndag | 08:00 til 17.00

Chat med oss

Live Chat er åpen:
Mandag til Fredag | 07:00 til 21.00
Lørdag | 08:00 til 17.00
Søndag | 08:00 til 17.00

Informasjon

På grunn av den pågående COVID-19-situasjonen, også kjent som Corona-virus, kan det være lenger ventetid enn normalt ved vårt Call Center.
Vi kan ikke garantere at du vil få snakke med en norsk agent, men våre nordiske agenter vil kunne hjelpe deg på engelsk.

Vi beklager eventuelle ulemper dette kan medføre og håper på din forståelse under denne ekstraordinære situasjonen.

Ring

Generell Support

21 62 90 99

Vi er her for deg og dine Samsung-produkter.
Mandag til Fredag | 07:00 til 21.00
Lørdag | 08:00 til 17.00
Søndag | 08:00 til 17.00

For hvitevarer vil våre eksperter hjelpe deg
Mandag til fredag | 08:00 til 18:00

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.

På grunn av den nåværende situasjonen angående
covid-19 også kallt Corona-virus, ønsker vi å oppfordre alle kunder som har eller kan behøve service på ett Samsung-produkt, til å tenke på viktigheten av å være frisk når teknikere kommer på besøk eller når du besøker en av våre service senter.
Se mer

Kampanjesupport

21 55 28 07

Mandag til Fredag | 07:00 til 21.00
Lørdag | 08:00 til 17.00
Søndag | 08:00 til 17.00

Har du spørsmål om pågående kampanjer, vennligst besøk vores Kampanjside for mer informasjon.

B2B Support

21 62 90 99

Mandag til fredag | 08.00 til 17.00
Lunsjstengt | 12:00 til 13:00

Vennligst besøk suportsidene vedrende bedrift

Samsung Shop

21 62 90 97

Mandag til Fredag | 07:00 til 21.00
Lørdag | 08:00 til 17.00
Søndag | 08:00 til 17.00

* For alle printer relaterte spørsmål vennligst gå til HP website .

Personlig Support

Autoriserte Service Partnere

Finn ditt nærmeste Samsung support senter.

Fjernsupport

Dra nytte av fordelene med fjernsupport for TV, mobiltelefoner og nettbrett.