Hvordan bruker jeg S Pen fjernkontrollen på Samsung Galaxy Note 9?

I denne videoen vil vi vise deg hvordan du bruker S Pen som en fjernkontroll på Galaxy Note9.

Oppdag hvilke funksjoner S Pen har og få mest mulig ut av Note9.

How do I use the S Pen remote control on the Samsung Galaxy Note 9? How do I use the S Pen remote control on the Samsung Galaxy Note 9?

Velkommen!

Den nye S Pen er utstyrt med Bluetooth så du kan bruke den som fjernkontroll.

For å aktivere S Pen-fjernkontroll, start appen Innstillinger, trykk på Avanserte funksjoner, og trykk deretter på S Pen og S Pen-fjernkontroll.

La oss prøve!

Når du er i Kamera-appen, kan du lett ta bilder uten å bruke en selvutløser.

Trykk én gang på S Pen-knappen for å ta et bilde, og trykk raskt to ganger for å bytte mellom front- og bakkameraet.

Når du er i appen Media Player, kan du spille av en video eller sette den på pause ved et enkelt trykk på S Pen-knappen.

To raske trykk på din S Pen fører deg til neste lydspor eller video.

I appen Voice Recorder kan du spille av et opptak eller sette det på pause ved et enkelt trykk på S Pen.

Hvis du er i en Presentasjon, kan du lett gå til neste lysbilde med et enkelt trykk, eller gå til forrige lysbilde med to raske trykk på S Pen.

Når du er i Galleri, fører et enkelt trykk på S Pen deg til det neste bildet, og to raske trykk fører deg tilbake til det forrige.

Du kan også trykke på og holde inne S Pen-knappen for raskt å starte en forhåndstildelt app som kamera eller galleri.

Det er også mulig å låse opp skjermen din med S Pen.

For å aktivere denne funksjonen skal du først velge en sikker skjermlås som et mønster, en pinkode eller et passord.

Dette vil deaktivere alle andre sikkerhetsfunksjoner som for eksempel fingeravtrykk eller ansiktsgjenkjenning.

Start deretter appen Innstillinger, og trykk på Avanserte funksjoner.

Trykk på S Pen, trykk deretter på og velg Lås opp med S Pen-fjernkontrollen, og deretter OK.

Ved å trykke på S Pen-knappen vil skjermen din bli låst opp og du vil se startskjermen.

Vi håper du likte denne videoen om bruken av din Samsung Galaxy Note9.

Se de andre vidoene, eller besøk Samsung Community for å finne ut mer om alle Samsung-produktene dine.