Hvordan du automatisk oppdaterer værwidgeten med bevegelser på Samsung Galaxy

Galaxy-værfunksjonen har blitt oppdatert i Android 13 OS (One UI5). Denne oppdateringen omfatter en automatisk oppdateringsfunksjon som automatisk oppdaterer værinformasjon når bevegelser registreres.

Visning av Samsung Galaxy-enhet med værbakgrunn og værwidgeten.

Slik slår du på automatisk oppdatering mens du er på farten

Visning av valgt værwidget på startskjermen. Visning av valgt værwidget på startskjermen.

Trinn 1. Kontroller værwidgeten på startskjermen. Trykk på værwidget hvis den runde knappen for oppdatering av data er synlig. Når den automatiske oppdateringsfunksjonen slås av, vil værwidgeten vise et oppdateringsikon. Bruk denne for å oppdatere værinformasjonen manuelt. Hvis dette ikonet ikke vises, er den automatiske oppdateringsfunksjonen på.

Visning av menyen for værwidgeten, med menyikonet uthevet. Visning av menyen for værwidgeten, med menyikonet uthevet.

Trinn 2. Trykk på menyikonet.

Visning av innstillinger for værwidgeten med ikonet for innstillinger uthevet. Visning av innstillinger for værwidgeten med ikonet for innstillinger uthevet.

Trinn 3. Trykk på Innstillinger.

Visning av værinnstillinger med aktivert veksleknapp for automatisk oppdatering når du er på farten. Visning av værinnstillinger med aktivert veksleknapp for automatisk oppdatering når du er på farten.

Trinn 4. Trykk for å slå på «Oppdater automatisk på farten».

Visning av oppdatert værwidget på startskjermen, uten ikon for manuell oppdatering. Visning av oppdatert værwidget på startskjermen, uten ikon for manuell oppdatering.

Trinn 5. Ikonet for manuell oppdatering vil ikke være synlig når automatisk oppdatering er slått på. Værwidgeten vil nå oppdateres automatisk når bevegelser registreres.