Møt den enestående 8K-videoen med Galaxy S20 | S20+ | S20 Ultra

Kameraet er ikke lenger bare et tillegg til smarttelefonen din. Galaxy S20-serien har oppgradert eksisterende kamerasensorer for å muliggjøre å ta 8K-video. Du kan også ta deler av en video som inneholder en bildeoppløsning av høy kvalitet på 33 millioner. Med den kunstige intelligens-teknologien kan videoen brukes som et actionkamera.

Videokvalitet i filmklassen tar deg nærmere virkeligheten

Med 16 ganger høyere oppløsning enn full HD (FHD)og 4 ganger høyere enn UHD (4K), 8K-video fanger opp detaljene i det du ser. De revolusjonerende fremskrittene i oppløsning muliggjør opptak med mobilvideo som opprettholder veldig skarp oppløsning selv i størrelsen til en kinoskjerm.

bilde av S20-enhet som viser oppløsningstyper

8K videoopptaksfunksjoner

• UHD 8K(7680 x 4320) @24fps støttes
  • Opptakstid : Opptil 5 minutter (filstørrelse: 600 MB / 1 minutts video)
  • Detaljert bildekvalitet med over 33 millioner piksler
  • OIS Super Steady-modus
  • Videoformat: Kun HEVC

Trinn 1.  Åpne Kamera-appen og trykk på Innstillinger (Toppmeny)

Trinn 2.  Trykk på Videostørrelse,kamera bak i video-menyen. Velg 16:9 (8K)

bilde av Galaxy S20-enhet som aktiverer 8K-videomodus

8K videosnap

Øyeblikkene du ikke vil gå glipp av forsvinner øyeblikkelig. Når du vil nyte alle de inspirerende scenene, er 8K videosnap en helt ny måte å ta stillbilder. 8K-video gjør hver ramme om til et skarpt stillbilde som du kan knipe på for en gang i livet-bilder.

De usammenlignbare kamerafunksjonene til Galaxy S20-serien lar deg ta et enkelt bilde av 8K-video som et høykvalitetsbilde. Hvis du berører Snap-ikonet mens en 8K-video spiller, vil det bli lagret som et bilde akkurat som skjermbilde.

Men det er ganske forskjellig fra et normalt skjermbilde. Skjermbilder forringer vanligvis bildekvaliteten, men denne funksjonen gir enkel utdrag og opprettholder høy oppløsning akkurat som om det var et faktisk bilde.

Merk: Hentet bilde fra 8K-videoer du tok opp er høy oppløsning 33 MP.