Nye Samsung Notes for den beste skriveopplevelsen av Galaxy Note20 I Note20 Ultra

Opplev helt nye Samsung Notes som gir de beste forutsetningene for å lage og administrere arbeidet ditt. La oss se på nye funksjoner som vil styrke arbeidsopplevelsen din og gi sanntidskobling til enheter sømløst.

Sømløse delte ideer på tvers av enheter

Når du skriver ideene dine i Samsung Notes, deles de sømløst på tvers av enheter. Det spiller ingen rolle om du bruker en smarttelefon, et nettbrett eller en PC. Du kan få tilgang til notatene dine som synkroniseres automatisk, og du kan redigere dem praktisk.

Samsung Notes Auto-Synk

Notatene dine blir automatisk lagret og synkronisert på tvers av Galaxy Note20 og Note20 Ultra, nettbrett og PC gjennom Samsung Cloud. Det er ikke nødvendig å trykke på lagringsknappen for å automatisk synkronisere smarttelefonen, nettbrettet og PC-en. Notatene dine kan skrives og administreres ved automatisk synkronisering på tvers av alle enhetene dine.

Eksempel på automatisk synkronisering mellom enheter

Automatisk synkronisering er tilgjengelig via Samsung Cloud som er basert på Samsung-konto, og automatisk synkronisering kan bli skrudd av/på gjennom brukerens innstilling.

Trinn 1. Naviger til Samsung Notes-innstillinger.
Trinn 2. Trykk på Syncs with Samsung Cloud (synkroniserer med Samsung Cloud), og skru automatisk synkronisering på/av.

Redigering og konvertering av filer uten hindringer

Du kan enkelt importere forskjellige typer filer inkludert PDF-format som nylig er lagt til Samsung Notes. De importerte filene kan redigeres ved å legge til notater, sette inn bilder eller spille inn stemmer. Den kan eksportere notatene dine i forskjellige formater slik som Samsung Notes, PDF, Word, bilder, tekst og PPT. Forenklet filredigering og konvertering vil øke produktiviteten din.

1. PDF-import

PDF-filer kan redigeres enkelt under et foredrag eller arbeid. Og du trenger ikke en egen app eller et program for redigering. Du kan legge til PDF-filer i Samsung Notes og legge til notater ved å bruke S Pen. Dessuten vil sidesøkfunksjonen ta deg til siden du trenger uten forsinkelse.

Eksempel på PDF-import

Trinn 1. Start Samsung Note-appen, trykk på PDF+.
Trinn 2. Velg en PDF-fil.

Slik importerer du en PDF-fil

2. Microsoft PPT-konvertering

Nå kan du også eksportere notater til PPT-filer og håndskrevne notater til PPT-lysbilder. Formatene som kan eksporteres var Samsung Notes, PDF, Word, Image, tekstfiler, men PPT-konvertering er lagt til nylig. Når du eksporterer Samsung Notes til PPT-filer, konverteres notatet til horisonttype, teksten konverteres til tekst og håndskrift konverteres til et bilde.

Nylig lagt til PPT-konvertering

Merk: MS Word-eksport er tilgjengelig fra Galaxy Note10.

Trinn 1. Velg et notat du vil eksportere til PPT og trykk på More options (flere alternativer) (tre vertikale prikker).
Trinn 2. Trykk på Share (Del) eller Save as file (lagre som fil), og trykk deretter på Microsoft PowerPoint-fil.

Slik eksporterer du en Microsoft PowerPoint-fil

Kunsten å holde seg organisert

Du kan notere tankene og ideene dine på en organisert måte. Audio Bookmark (lydbokmerke) kan gjøre notatene dine mer organisert ved å tilby synkronisert stemmeopptak. Notatmaler som kan brukes til en rekke anledninger, gjør ikke bare notatene dine praktiske, men sparer også mer tid.

1. Audio Bookmark lydbokmerke

Du kan organisere notatene dine bedre ved å synkronisere stemmeopptaket med notatet. Når du spiller av den innspilte stemmen, fremhever den det du har skrevet på hver del. I tillegg, når en bestemt håndskrift er valgt, spilles den innspilte taledelen av. Synkroniserte stemmeopptak og håndskrift vil gjøre det lettere for deg å forstå notatene dine.

Eksempel på lydbokmerke

Trinn 1. Start Samsung Notes-appen og trykk på +.
Trinn 2. På notatkomposisjon-skjermbildet trykker du på Attach Icon (Fest-ikonet).

Slik spiller du inn stemme til notater

Trinn 3. Trykk på Taleopptak opprett en merknad.
Trinn 4. Velg et notat fra listen og trykk på Play Button (avspillingsknapp) for å spille av innspillingen. Innholdet du opprettet under innspillingen, vises på skjermen sammen med innspillingen.

Slik spiller du av taleopptak

2. Nye maler for forskjellige formål

Nye maler er tilgjengelige for forskjellige anledninger. Du kan velge 12 forskjellige typer forsider for en oppgaveliste eller for hobbyer og så videre. Det er også mulig å legge til egne maler ved å bruke bilder fra galleriet.

Nye maler for forskjellige formål

Et større utvalg av funksjoner for å styrke produktiviteten din

Samsung Notes har funksjoner som øker produktiviteten din. AI-basert justeringsfunksjon vil rette håndskriften din slik at den ser bedre ut. Integreringen av tekst- og håndskriftmodus lar deg skrive notater mer effektivt. Å organisere notater som er endret til sidestruktur og mappestrukturer, vil hjelpe deg med å finne det du leter etter raskere.

1. Rett håndskriften din

AI-baserte justeringer oppdager feilplassert håndskrift og innrett den. Du kan rette håndskrift og tegninger horisontalt ved å velge område eller automatisk innretting. Denne AI-baserte funksjonen vil gjøre håndskriften din mer organisert.

Rette ut håndskrift, eksempel

Selektiv innretting
Trinn 1. På verktøylinjen trykker du på Select Mode (Velg modus).
Trinn 2. Velg området du vil innretting og trykk på Alignment (Rett ut).

Slik bruker du selektiv innretting

Automatisk innretting
Trinn 1. Trykk på Alignment (Rett ut) på verktøylinjen. Håndskriften din på skjermen innrettes automatisk.
Trinn 2. Juster området du vil innrette.

Slik bruker du automatisk innretting

2. Teksting og håndskrift på tastaturet sammen

Integrering av tekstmodus og håndskriftmodus er tilgjengelig. Du kan legge håndskrift til tastaturskrevne tekster og bilder som gjør det mulig å fremheve bestemte deler i en forelesningsnotat eller deler som skal vektlegges. Det vil la deg opprette mer strukturerte notater.

Eksempel på tekst og håndskrift sammen

3. Organiser notatene dine

Organisering av notater blir enkelt ved å skille mapper og sider. Du kan finne nødvendig informasjon raskt og effektivt. Sidestruktur lar deg raskt finne noe uten rulling, og mappestrukturen lar deg administrere store mengder notater på en organisert måte

• Sidestruktur: Tidligere, for et lengre notat, måtte du fortsette å rulle for å gå til ønsket sted fra toppen. Men med sidestrukturstøtte fra Galaxy Note20 og Note20 Ultra, er det mulig å flytte til ønsket sted med ett klikk.
Eksempel på sidestruktur
  • Mappestruktur: En mappestruktur som er identisk med MS Windows støttes.
Eksempel på mappestruktur

Merk: Enhetsskjermbilder og menyen kan variere etter enhetsmodell og programvareversjon.