Nyt godt av de ulike delingsfunksjonene i din Galaxy S20 | S20+ | S20 Ultra

Du kan ikke bare dele musikk, men også innhold med alle som bruker de nye funksjonene innebygd i din Galaxy S20-serie.

Funksjonen Music Share lar deg enkelt dele din Bluetooth-høyttaler som allerede er koblet til enheten din med andre. Funksjonen Quick Share lar deg dele innhold med enheter i nærheten via  WiFi Direkte eller Bluetooth, eller med SmartThings-støttede enheter.

Del musikk uten Bluetooth-tilkobling

For å dele musikk er det ikke nødvendig å sette opp en Bluetooth-tilkobling. Du får tilgang til din venns høyttaler uten strevet med paring. Bare koble til Music Share-funksjonen på din Galaxy S20-enhet og spill av musikken på smarttelefonen din øyeblikkelig.

Denne funksjonen er kun tilgjengelig på enheter som støtter Music Share-funksjonen.

Merk: Begge telefoner må ha Wi-Fi og Bluetooth slått på under deling.

• Klargjøring (vert) : Par med en høyttaler og slå på  Music Share.
  • Aktivering (gjest): Gå til listen over Bluetooth-enheter, og koble deretter til Music Share-høyttaleren. Start avspilling av musikk.
animert bilde av Musikkdeling i en bil
  • Music Share er kun tilgjengelig på Galaxy-enheter som støtter Music Share-funksjonen.
  • Music Share er en ny funksjon basert på Wi-Fi og Bluetooth, og den avhenger av et Wi-Fi-brikkesett.
  • Funksjonen Music Share kan brukes med alle musikkprogrammer.
  • Enheter basert på Android Q OS vil støtte denne Music Share-funksjonen og tilgjengelig mål kan variere etter enhetsmodell.

Quick Share-funksjons høydepunkter.

Quick Share lar deg dele bilder, videoer og filer øyeblikkelig med vennene dine. Du kan dele filer med opptil 5 personer samtidig uten å måtte pare enheter.

bilde av vertsenhet som deler fil med andre enheter

Trinn 1. På den andre enheten, åpne varselpanelet, sveip nedover og trykk deretter på  Quick Share for å aktivere den.

Trinn 2. Start Galleri-appen og velg et bilde. Trykk på Del-knappen og velg en enhet for å overføre bildet. Godta filoverføringsforespørselen på den andre enheten.

bilde av Galaxy S20-enhet som setter opp Quick Share

Merk:

• Hvis personen du vil dele med ikke dukker opp, sørg for at den andre personens enhet har Quick Share eller Telefonsynlighet på i hurtigpanelet. Sørg dessuten for at den andre personens skjerm er på. Du kan pådra deg tilleggsgebyrer ved deling av filer via mobilnettverket.
  • Enheter basert på Android Q OS vil støtte denne Quick Share-funksjonen og tilgjengelig mål kan variere etter enhetsmodell.
  • Mottakerenheten må støtte Wi-Fi  Direct. Mottakerenhetens skjerm er på.
  • Wi-Fi må være slått på.
  • Du kan sende opptil 1 GB om gangen og maksimalt 2 GB per dag.