Sjekk ut de nye kamerafunksjonene til Galaxy Z Flip

Den moteriktige nye sammenleggbare smarttelefonen Galaxy Z Flip gir en enestående kameraopplevelse som fanger dine beste selfier og øyeblikk fra alle tenkelige vinkler med det ultrabrede objektivet og nattlig hyperlapse.

Ta handsfree bilder og videoer

Denne sammenleggbare enheten er perfekt for handsfree fotografering når du bruker omslagsskjermen, eller når den brettes i Flex-modus (Free-stop). Ta bilder med Galaxy Z Flip på enkelt vis ved å gi en talekommando eller ved å legge håndflaten på skjermen.

Merk: Flex-modus støttes bare innenfor et visst vinkelområde.

bilde av enheten i freestop-modus

Slik velger man Kamerafunksjoner

Trinn 1. Åpne telefonen og gå til Kamera-appen.

Trinn 2. Trykk på innstillinger-ikonet øverst til venstre.

Trinn 3. Trykk på menyen for Kamerafunksjoner

Du kan skru på kamerafunksjoner som Talekommandoer og Vis håndflate.

• Trykk på bryteren for stemmekontroll, slik at du kan ta et bilde ved å si nøkkelord som "Smile," "Cheese," eller "Capture." Du kan også ta opp en video ved å si "Record video."
  • For å aktivere gjenkjenning av håndflate, trykk på bryteren for Vis håndflate. Du vil kunne ta et bilde ved å vise håndflaten din til skjermen. Når du bruker omslagsskjermen vil det å vise håndflaten din aktivere en tidtaker, slik at du får vite nøyaktig når bildet blir tatt.
skjermbilde av forskjellige kamerametoder

Forbedret nattfotografering

Galaxy Z Flip har et kamera som er sterkt selv om natten. Når nattfotografering kombineres med freestop-bretting som et slags kamerastativ, gir det deg en ny type nattbilde.

Ved å bruke nattmodusen kan du ta opptil 14 bilder/5 sek som kombineres til et lyst og tydelig bilde.

For å aktivere nattmodus, åpne Kamera-appen, trykk på MER-menyen og trykk på nattmodus-ikonet.

Benytt ‘Nattlig hyperlapse’-funksjonen i kameraet for å filme dynamiske nattvideoer.

For å aktivere nattlighyperlapse-modus, åpne Kamera-appen, trykk på MER-menyen og trykk på hyperlapse og trykk på måne-ikonet.

bilde av måne-ikon på enheten

Merk: Når du filmer i 'Nattlig hyperlapse‘-modus, bør du holde telefonen din stødig. Det anbefales å brette telefonen oppreist og plassere den på en solid overflate.

Ta bilder og film videoer med et bredt utvalg av skjermforhold

skjermbilde av skjermforhold

Tilgjengelige modustyper for skjermforhold

• 3:4 : kun foto (foto satt som standard)
  • 9:16 : foto, video (video satt som standard)
  • 1:1 : foto, video
  • 9:22 : foto, video
  • 16:9 : kun video

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Facebook Messenger

Vi er her for deg og dine Samsung-produkter.
Mandag til Fredag | 07:00 til 21.00
Lørdag | 08:00 til 17.00
Søndag | 08:00 til 17.00

Chat med oss

Live Chat er åpen:
Mandag til Fredag | 07:00 til 21.00
Lørdag | 08:00 til 17.00
Søndag | 08:00 til 17.00

Informasjon

På grunn av den pågående COVID-19-situasjonen, også kjent som Corona-virus, kan det være lenger ventetid enn normalt ved vårt Call Center.
Vi kan ikke garantere at du vil få snakke med en norsk agent, men våre nordiske agenter vil kunne hjelpe deg på engelsk.

Vi beklager eventuelle ulemper dette kan medføre og håper på din forståelse under denne ekstraordinære situasjonen.

Ring

Generell Support

21 62 90 99

Vi er her for deg og dine Samsung-produkter.
Mandag til Fredag | 07:00 til 21.00
Lørdag | 08:00 til 17.00
Søndag | 08:00 til 17.00

For hvitevarer vil våre eksperter hjelpe deg
Mandag til fredag | 08:00 til 18:00

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.

På grunn av den nåværende situasjonen angående
covid-19 også kallt Corona-virus, ønsker vi å oppfordre alle kunder som har eller kan behøve service på ett Samsung-produkt, til å tenke på viktigheten av å være frisk når teknikere kommer på besøk eller når du besøker en av våre service senter.
Se mer

Kampanjesupport

21 55 28 07

Mandag til Fredag | 07:00 til 21.00
Lørdag | 08:00 til 17.00
Søndag | 08:00 til 17.00

Har du spørsmål om pågående kampanjer, vennligst besøk vores Kampanjside for mer informasjon.

B2B Support

21 62 90 99

Mandag til fredag | 08.00 til 17.00
Lunsjstengt | 12:00 til 13:00

Vennligst besøk suportsidene vedrende bedrift

Samsung Shop

21 62 90 97

Mandag til Fredag | 07:00 til 21.00
Lørdag | 08:00 til 17.00
Søndag | 08:00 til 17.00

* For alle printer relaterte spørsmål vennligst gå til HP website .

Personlig Support

Autoriserte Service Partnere

Finn ditt nærmeste Samsung support senter.

Fjernsupport

Dra nytte av fordelene med fjernsupport for TV, mobiltelefoner og nettbrett.